Allen & Heath DX88-P

1/2 rack 96kHz expander

Varenr: 1197165
Allen & Heath DX88-P 1/2 rack 96kHz expander Allen & Heath DX88-P 1/2 rack 96kHz expander Allen & Heath DX88-P 1/2 rack 96kHz expander
12 505,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

"Everything I/O"-økosystemet til eksterne lydekspansjons-enheter har blitt styrket med DX88-P, en 96kHz enhet designet for faste installasjoner. Med 8 mikrofon/linjeinnganger og 8 utganger, alle presentert på plassbesparende Phoenix-kontakter, vil DX88-P bli ønsket velkommen av systemintegratorer, installatører og designere som ønsker å utvide den analoge I/O-en til en AHM Audio Matrix-prosessor. I tillegg til å tilby sømløs integrasjon med AHM-serien, er DX88-P også fullt kompatibel med dLive, Avantis og SQ digitale miksere.

 

Som med alle DX-utvidere, er DX88-P plug-and-play og har firmware-oppdateringer automatisk utført av den tilkoblede mikseren for å minimere støttetiden. Et valgfritt rackmonteringssett er tilgjengelig som gjør det mulig å montere to DX88-P-utvidere sammen i en 1U rackplass.

AHM-serien av lydmatriseprosessorer har fått en stor oppdatering med utgivelsen av V1.4-fastvare og System Manager, og har lagt til nye rom som kombinerer funksjoner med et visuelt grensesnitt for å lage og administrere oppsett med opptil 16 rom. Romnivåer, kildevelgere og delere kan kontrolleres av Allen & Heaths IP-serie av PoE-drevne kontrollere, av GPIO eller av tredjeparter via TCP. Allen & Heaths egen Custom Control har også blitt oppdatert til V1.4 for å støtte romkombinasjon via en intuitiv WYSIWYG-widget.

 

Andre nye funksjoner i AHM V1.4 inkluderer forbedringer av høyttalerprosessering, kanalmåling på AHM-16 og AHM-32 frontpanel, og arbeidsflytforbedring til System Manager.