A&H Dante tillegskort

for iLive and GLD miksere

Varenr: 1091872
A&H Dante tillegskort for iLive and GLD miksere
16 505,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Dante kort til iLive

DanteTM er en banebrytende, Ethernet-kompatibel lydnettverksteknologi utviklet av det australske selskapet Audinate for å tilfredsstille de økende kravene i live lydindustrien for lyd med høy ytelse, rutefleksibilitet og rimelig direkte til datamaskinopptak. Den bruker CAT5-kabel og standard nettverkskomponenter for å distribuere flere lydstrømmer pluss integrerte styringsdata med forsinkelse på under millisekunder.

Allen & amp; Heath implementerer det nye Brooklyn II-kortet fra Audinate som tar Dante-teknologien til et nytt nivå med hele 64 kanaler med toveis lyd. M-DANTE-kortet kan monteres i port B på ethvert iLive MixRack for systemkobling, digital mikrofonsplitting, opptil 64 sporopptak og nettverk med det økende antallet Dante-utstyrte tredjeparts lydprosessorer, forsterkere og mer. Den kan også monteres i port A på det RAB2-utstyrte modulære iLive som en alternativ Surface to MixRack-lenke.

Dante Virtual Soundcard er programvare fra Audinate som lar deg koble opptil 64 kanaler med iLive-lyd direkte til din PC eller Mac via Ethernet-porten, ideell for multitrack-opptak og -avspilling, eller for å jobbe med populære prosesseringsprogramtillegg. En Dante Virtual Soundcard-lisens leveres gratis med M-DANTE. Mer kan kjøpes fra Audinate. En gratis prøveperiode for en begrenset periode er også tilgjengelig.

Du kan bruke symbolet som følger med M-DANTE-kortet for å få en gratis DVS-lisens-ID.

Merk - Allen & amp; Heath M-DANTE-kortet gir et grensesnitt til et Dante-nettverk. Dante-nettverksstandarden, Brooklyn II-maskinvaren som brukes og programvaren som kreves for å sette den opp og registrere til datamaskinen, leveres og støttes av Audinate. For ytterligere informasjon eller hjelp til bruk av Dante, se dokumentasjonen og støtten på & nbsp; Audinate.