Alesis M1 Active MK3

(pris pr stk)

Varenr: 1096596
Alesis M1 Active MK3 (pris pr stk) Alesis M1 Active MK3 (pris pr stk)
1 752,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Legendarisk stamtavle       

I løpet av mer enn et tiår har Alesis-skjermer etablert et misunnelsesverdig, velfortjent rykte for nøyaktighet og pålitelighet som gjorde dem til et utmerket valg for profesjonell bruk. De originale bestselgende M1-monitorene var perfekte for nesten enhver situasjon. Vår siste generasjon, M1 Active MK3, har fremskritt innen studioovervåkningsteknologi som bringer Alesis M1 -serien til et helt nytt nivå av legendarisk uovertruffen profesjonell lyd.

Modern estetikk        

M1 Active Mk3 Studio Monitor bruker en vakker ny 5-tommer Angrep og mer lineær respons gjennom bass og mellomtone. I tillegg gir en presisjonsdesignet bølgeleder med høy frekvens spredning i et godt kontrollert, forutsigbart mønster. Dette sikrer en utvidet lytting "søtt sted" - til og med godt til siden ("off -aksen") av høyttaleren - samtidig som den forhindrer tilfeldig spredning av lyden. Den glatt radiuserte “aerodynamiske” skapkanten forhindrer innvielsesmessig-audible artefakter fra kantdiffraksjon og den blussede frontfyrende bassportene eliminerer distraherende portturbulens fra høyttalerens bassutgang.

Pristin Clarity         

Med M1 Active Mk3 Studio -skjermer, kan du lytte, blande og skape med full tillit til at du får den mest nøyaktige lyden. M1 aktive MK3-skjermer har en bred frekvensrespons (fra 55-22 kHz, ± 3dB), slik at du kan høre all musikken med den naturtro realismen som er krevd av dagens musikk. M1-aktive MK3 har også en klasse A/B 40-watt LF-forsterker/25-watt HF-forsterker for jevn, “gutsy” ytelse og sjenerøst takhøyde sammenlignet med vanlige “digitale” forsterkere. I tillegg gir den balanserte XLR+1/4 ”kombinasjonsinngangen for full tilkoblingsfleksibilitet for alt favorittstudioutstyret ditt.

 

Funksjoner
  • 65W (40 LF, 25 hf) Bi-amplifisert design for kraftig, nøyaktig lyd
  • 5 ”aluminiums lavfrekvensdriver; 1 ”Silk Dome Tweeter
  • Ny datamaskinoptimalisert Tweeter Waveguide for presis avbildning
  • Optimaliserte frontfyrende porter for utvidet lavfrekvensrespons
  • Balansert XLR+1 /4 ”Combo Input for Complete Hookup Flexibility
  • Ultra-bred 45-22kHz frekvensrespons dekker fullt musikalsk spektrum

 

Innhold

                   

                  Innholdet
                Li> M1 Aktiv MK3 Studio Monitor
              • Strømkabel
              • Brukerhåndbok
              • Sikkerhets- og garantikvalitetshåndbok