Zildjian 21" K Custom Organic Ride

Varenr: 1091446
Zildjian 21" K Custom Organic Ride
6 354,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Zildjians K Custom-Cymbaler Lages Etter Samme grunnprinsipp Som den underminnelige k-serien menn Metoden er Utviklet for Å Forsterke Cymbalenes" Tørre" Karakter. Resultatatet Har Blitt et lyd som ytterligere Øker Cymbalenes Bruksområde. K Custom Dark-Serien Har Tørre" Trashete" Overtoner OG Kort Etterklang.

Med en rekke unike attributter, 21" K Custom Organic Ride avgir en tørr, men artikulert og åpen tonefarge. Denne cymbalen er designet i forbindelse med Zildjian-artisten Pat Petrillo, og har en trådbørstet finish-topp for ren pinne-artikulasjon, en krystallklar klokke som skjærer gjennom blandingen og en uoppslått buffet bunn for krasjbarhet uten å vaske ut. Medium-tynn vekt, det er tungt nok for spillbarhet som en tur cymbal, og lys nok til å åpne seg-skape en frodig krasjelyd.

Viktig informasjon om denne cymbalen: Denne cymbalen er håndlaget ved hjelp av prosesser som gir den en unik og bevisst variert finish. Variasjoner i farge, hammermerker, grop og andre visuelle merker forventes og er iboende for disse spesielle prosessene for å oppnå denne cymbalens utseende og unike lyd. Slike variasjoner bør ikke betraktes som en feil ved utførelse. Vi anbefaler ikke å rengjøre noen av våre naturlige finish -cymbaler med cymbalrengjøringsprodukter, da de bare skal rengjøres med en myk, tørr klut.

  • Spesiell tørr 21" Ridecymbal