Yamaha MX 88 synthesizer

Varenr: 1099317
Yamaha MX 88 synthesizer Yamaha MX 88 synthesizer Yamaha MX 88 synthesizer Yamaha MX 88 synthesizer
13 990,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
03.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

MX88 har en gradert hammerstandard (GHS) vektet handling. GHS -vektet handling har en tyngre respons i de lave tastene og en lettere respons i de høye tastene. Dette gir realistisk akustisk piano berøring og respons.

Spesiell matt svart nøkkel topper absorberer fuktighet og forblir taktil etter utvidet bruk, perfekt for lang praksis eller ytelsesøkter.


Full konsert Grand Piano Voice

Full Concert Grand Piano i MX88 kommer direkte fra motivserien. Med en kraftig fokusert lav-end, svært detaljert mellomtone og uberørt high-end, er hele Concert Grand Piano perfekt for enhver musikkstil i ethvert miljø.

    Synth Sound

    Don Don Ikke offer lyd for portabilitet - Få MX88! MX88 er en lett og bærbar musikksynthesizer med 88 i full størrelse, berøringsfølsomme nøkler og over 1000 stemmer fra det legendariske motiv Full Concert Grand Piano Voice er en optimalisert berøringskurve. Denne kurven gir spilleren et høyt uttrykksnivå, realisme og dynamisk. Dette er bare mulig i et instrument designet av Yamaha, en produsent av storpiano i verdensklasse i over 100 år.

    lyder for den moderne pianospilleren

    Beyond Acoustic Piano, The MX88 har et imponerende utvalg av tastaturstemmer. Velg mellom autentiske gjenopprettinger av klassiske Tine og Reed elektriske pianoer eller retro tonehjulorganer med roterende høyttalerffekt. Det er også punchy og percussive clav -lyder når du vil bli funky. Dette store utvalget av lyder gjør MX88 perfekt for scenen, studioet eller gudstjenesten.

      Realistiske strenger, gitarer, basser og trommesett

      Fantastiske rekreasjoner av orkesterstrenger, treblås, rør Organer, messing og mer gjør MX88 til et inspirerende verktøy for orkestratorer, lærere og produsenter. For den håpefulle produsenten tilbyr de svært uttrykksfulle og spillbare akustiske og elektriske gitarene, basser, tonehjulorganer og trommesett en kraftig og profesjonell sonisk pallete.

      Motor er en kraftig synthesizer -teknologi for å lage lyd. Motiv lydmotorstemmer består av opptil åtte elementer. Disse elementene kan lages for en tykk, feit lyd eller soneres, slik at et annet element spiller i forskjellige deler av tastaturet. Du kan også veksle mellom elementer etter hastighet for ekstrem dynamikk eller randomisere elementer for alt fra subtil variasjon til eksperimentell lyd.

        FM Essential

        FM Essential er en gratis 4-operatør FM Synthesizer-app for iOS. Standardversjonen har 10 stemmer, men kobler MX88 Music Synthesizer (via Apple Lightning til USB-kameraadapter-ikke inkludert) låser opp hele 271 FM-stemmer fra klassiske ‘80-tallet til nyskapende moderne EDM. Full stemmeredigeringsevner er også låst opp.

        FM Essential har også innebygde effekter, EQ, trommesetninger og en trinnsekvenser for å automatisere kontrollendringene dine.

        VCM (Virtuell kretsløpsmodellering) Effekt

        Virtuelle kretsløpsmodellering gjenoppretter lyden og atferden til vintage-effekter og high-end studiosignalprosessorer ved å modellere kretsløpene ned til det originale analoge komponentnivået.

          128-note Polyphony

          128 Notater av polyfoni Sikre frafallsfri ytelse som spiller live eller med fulle 16-spors sekvenser.

            Datamaskin/iOS Integrasjons/Mac/PC-integrasjon

            MX88 er mer enn en god lydende synthesizer.

            MX88 kan jobbe med iOS-applikasjoner, DAW-programvare og programvaresynthesizers på Mac og PC.

              Cubase AI

              Bygg på de samme kjerneteknologiene som finnes i Steinbergs Cubase Advanced Music Production -programvare, er Cubase AI en spesiell kompakt versjon som tilbyr alle de grunnleggende verktøyene for innspilling, redigering og blanding noensinne Ything fra den grunnleggende ideen til det endelige mesterverket. Cubase AI tilbyr kraftige, men allikevel brukervennlige programvareverktøy for et stort utvalg av musikkstiler-eksklusivt for kunder av utvalgte Steinberg og Yamaha-maskinvare.

                tilkobling

                MX88 er mer enn en god lydende synthesizer; Det er navet i studioet ditt!

                MX88 er USB-lyd og MIDI-klassekompatibel, og lar deg spille inn og spille av stereo-lyd til og fra datamaskinen eller iOS-enheten. Dette er perfekt når du registrerer MX88 i DAW og lytter til blandingene dine gjennom høyttalere eller hodetelefoner.

                MX88 gjør mer enn å koble til DAW, det er også en dedikert kontrolloverflate. Bruk transportkontrollene ombord med DAW og samhandle med plug-in-parametere via kontrollknottene. Det er dusinvis av innebygde fjernkontrollmaler for å samhandle med populære myksynts og plug-ins, noe MX88 som både en tastaturkontroller og tonegenerator.

                MX88 er det perfekte innspillingen midtpunktet.

                Cubasis LE2

                Cubasis LE2 er den kompakte versjonen av Steinbergs Strømlinjeformet, multitouch sequencer for iPad®, og gir samme utseende og følelse av sin større bror cubasis. Cubasis LE2 er spesialdesignet for rask og enkel drift, og lager innspilling, redigering og blanding av en lek. Cubasis LE2 plasserer berøringsintuitive produksjonsverktøy i hendene dine, og åpner en ny verden av muligheter for din kreativitet.

                 

              Produktinformasjon

              Aftertouch Nei
              Anslagsfølsomme tangenter Ja
              Ant tangenter 88
              Batteridrift Nei
              Innebygde høyttalere Nei
              MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
              Strømforsyning inkludert Ja
              Sustainpedal inkludert Nei
              Sustainpedal inngang Ja