Yamaha TF Rack digitalmikser

Varenr: 1094101
Yamaha TF Rack digitalmikser Yamaha TF Rack digitalmikser
34 407,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Helt siden den første Yamaha Digital Mixer ble utgitt i 1987, har selskapet vært ledende innen digital mikserinnovasjon for et bredt spekter av applikasjoner. For små arrangementer og haller, storskala utendørs konserter, musikkproduksjon, kommersielle installasjoner og mer, tilbyr Yamaha en omfattende lineup som leverer verdenskjent sonisk kvalitet, operabilitet, funksjonalitet og pålitelighet.

TF-serien Digital blandingskonsoller Utgitt i 2015 tilbyr Touchflow Operation ™ som lar brukeren svare på musikken og artistene på scenen med enestående hastighet og frihet, og tar live lydforsterkning til et nytt nivå av foredling. Med berøringsstrømningsgrensesnittet optimalisert for berøringspanelkontroll, vil erfarne ingeniører så vel som nykommere til feltet synes det er enklere enn noen gang å oppnå den ideelle blandingen. Tilbakeviselige D-Pre ™ forforsterkere støtter lydkvalitet som vil tilfredsstille de mest kresne profesjonelle ørene, mens avanserte liveopptaksfunksjoner og sømløs drift med I/O-stativer med høy ytelse gir disse kompakte digitale miksere-kapasitetene som gjør dem enestående valg for et bredt spekter av Applikasjoner.

Den nye TF-Rack er en kompakt rackmonteringsversjon av TF-serien, og tilbyr de samme nivåene av ytelse og banebrytende operabilitet. Denne plassbesparende modellen er tilgjengelig for et bredt spekter av brukere, fra nybegynnere til erfarne ingeniører. TF-Rack er et uslåelig valg når det kreves jevn, intuitivt oppsett og drift i begrensede rom.