Yamaha PSR-A350 ORIENTAL

Arranger Keyboard

Varenr: 1094098
4 301,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Som en videreutvikling fra legendariske PSR-A300 er PSR-A350 Yamahas nyeste keyboard spesielt designet til orientalsk musikk! Hvis du leter efter et instrument til autentisk orientalsk musikk, så vil PSR-A350 være noe for deg, med sine omfattende funksjoner og realistiske lyder. Med høykvalitets innehold nedarvet fra de større modeller som PSR-A2000/3000 så låter det autentisk uansett hvilken stil du spiller, mens de oppgraderte funksjoner og tilkoblingsmuligheter gir deg enda flere muligheter.

 

Kraftfull, realistisk lyd og de nyeste funksjonene

I sammenligning med de tidligere modeller (PSR-A300) har det skjedd store forbedringer på samplingene av lydene i PSR-A350. Dessuten har vi oppgradert det innebygde høyttalersystemet, for å oppnå enda bedre lyd. Resultatet er en markant forbedret lyd og spilleopplevelse.

 

En stor bredde av høykvalitetslyder, -styles og arpeggios med realistisk orientalsk innehold

PSR-A350 har en masse forskjellige lyder i høy kvalitet, samt styles og arpeggios i autentisk orientalsk stil, som er nedarvet fra de store modeller (PSR-A2000/3000). Det finns innehold fra arabisk, Maghreb, Khaligi, Iran, Tyrkia og Hellas.

Som alt finns det 613 høykvalitetslyder
- 1 Sweet!, 3 Cool!-lyder og 3 dynamiske lyder
- 45 orientalske lyder og 19 orientalske trommesett

De 210 akkompagnementsstilarter ("styles") inneholder 115 orientalske styles (26 arabiske, 25 Khaligi-, 11 fra Maghreb, 23 iranske, 20 tyrkiske og 10 greske)

150 arpeggioer ( 5 orientalske)

 

Skalainnstillingsknapper med memory banks og Pitch Bend-hjul

Med skalainnstillingsknappene kan du fritt velge og lage dine egne skalaer, gjennom å forandre hvert av de 12 skalatrinn – til og med mens du spiller. Hukommelsesfunksjonen kan huske opp til 4 av dine egne skalaer, så du kan hente de når det passer.

Pitch Bend-hjulet gir deg sanntid kontroll over pitch, som du kan bruke til å gi ditt spill et ekstra realistisk løft.


 

USB to Host & 10 user banks til Styles

Du kan koble keyboardet til din datamaskin via USB to Host-kontakten og overføre data. 10 Style user-banker lar deg lagre og bruke eksterne styles. Du kan også koble inn en iPhone, iPod Touch eller iPad for at få helt nye muligheter for MIDI-styring via apper (**)


** For å koble inn iOS-enheter, vennligst se "iPhone/iPad Connection Manual"

 

Audio AUX IN & Melody Suppressor Funksjon

Koble til en ekstern lydspiller til AUX-inngangen og spill til favorittlåtene dine. Avansert vokal/melodi-funksjonen demper vokalen og melodien på den opprinnelige innspillingen slik at du kan fylle den plassen selv.
*Avhengig av sangen, kan det være at styrken på melodidelen ikke påvirkes.

 

Bruk Master EQ for å justere lyden.

PSR-A350 er utstyrt med Master EQ som gjør at du kan justere nyansene av lydene med innstillinger som Bright og Boost for å gjøre det enklere å få akkurat den lyden du ønsker.

 

9 Registration Memories

Registration Memory gir dig muligheten å lagre panelinnstillinger som et "snapshot" så du kan laste in de nøyaktige innstillingene med et enkelt trykk.

 

Useful functions for learning and practice

Innspillingsfunksjonen har 2 spor og kan lagre 5 spor. Duo-funksjonen gjør det mulig for 2 personer, å spille samtidig, men i samme oktav. Det kan være praktisk i undervisning eller opptreden.

PSR-A350 har også Yamaha Education Suite (Y.E.S.).
Det er en samling avanserte læreverktøy som er innebygd i instrumentet slik at du kan lære deg hvordan du skal spille og fremføre uavhengig av ferdighetene dine. Velg blant ni steg-for-steg-leksjoner for venstre, høyre eller begge hendene. Y.E.S. hjelper deg til å mestre sangen med letthet.

 

Spesifikasjoner:

  • 945 x 122 x 369 mm
  • 4,6 kg
  • 61 tangenter (organ style)
  • LCD display med backlight

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 61
Batteridrift Ja
Batteritype 6xAA (batterier ikke inkl)
Innebygde høyttalere Ja
MIDI-tilkobling MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Ja