Yamaha Absolute Maple Hybrid 08x07

Hengetam - Gold Champagne Sparkle

Varenr: 1085675
Yamaha Absolute Maple Hybrid 08x07 Hengetam - Gold Champagne Sparkle
7 662,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Yamaha er en stolt, japansk trommeprodusent. De har laget trommer siden de startet med D20- og D30-seriene på Hamamtsu-fabrikken i Japan i 1967. Yamaha er også en innovativ trommeprodusent og var blant de første som laget universell hardware med sitt "System Drum"-konsept. Utover på 80- og 90-tallet lanserte Yamaha flere av trommeseriene som fortsatt produseres, blant annet Recording Custom og Stage Custom. Yamahas trommer er med det godt utprøvd over mange år. Dette har ført til at Yamaha har en høy stjerne blant trommiser og blir benyttet av en rekke kjente artister i inn- og utland.

 

Da Yamaha startet å designe sin Absolute Maple Hybrid-serie begynte de på det viktigste punktet, nemlig lyden. De ønsket at de nye trommene skulle yte på alle dynamiske nivåer, helt fra hviskende lavt til tordnende høyt. Trommene skulle respondere til trommisens feel og uttrykke et hvert følelsesladd slag med stor nøyaktighet. Deretter ble lagt mye arbeid i de andre aspektene ved et godt trommesett. Det må føles godt å spille på, det må være vakkert å se på og det må tåle flere års hard bruk.

 

  • Finish: Gold Champagne Sparkle
  • Størrelse: 8"x7"