Clavinova CLP-700-serien åpner en ny verden av musikalske uttrykk, kreativitet og læring. Med to av de fineste flygellydene i verden og nye, innovative funksjoner, er du garantert timesvis med fornøyelse hver gang du setter deg bak tangentene.

 

  • Velbalansert GrandTouch og GrandTouch-S-mekanikk åpner opp for stor dynamisk rekkevidde
  • Nye sampler fra Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial
  • Ny binaural sampling av både Yamaha og Bösendorfer gir fantastisk romfølelse når du bruker hodetelefoner
  • Inneholder nye hammerklaver-lyder
  • Advanced Virtual Resonance Modelling (VRM)
  • Grand Acoustic Image-teknologi
  • Alle modeller er kompatible med SmartPianist-appen

 

Spillbarhet

De nyeste GrandTouch- og GrandTouch-S-mekanikkene med en bred dynamisk rekkevidde og respons på nivå med et flygel.  Fremragende ensartethet og nyansert uttrykk gir pianisten den største kontroll over anslaget ditt

 

Følsomhet

Grand Expression Modeling er en banebrytende ny teknologi som gjør pianisten i stand til å fremføre tonal variasjon på nivå med flygler. Muligheten til å kunne variere intensiteten og hastigheten på anslaget for å kunne lage toner helt unikt, gir en helt ny dimensjon av glede for pianisten.

 

Lydkvalitet

CLP-700-serien reproduserer den dynamiske bredden og omfattende lydvariasjonen fra Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial. Nye binaurale samplinger gir lyden en fantastisk romfølelse og eliminerer den innelukkende følelsen man kan få når man spiller med hodetelefoner. Virtual Resonance Modeling (VRM) simulerer resonanselementer fra både strengene og kabinettet på et flygel. Den utsøkte flygelklangen får en hver melodi til å låte formidabelt!

Mange nye funksjoner på CLP-700-serien!

Kompatibel med Smart Pianist-appen

Bruk av Smart Pianist-appen med flere anvendelige funksjoner tilgjengelige. Kan kobles til med kabel, Wi-Fi eller Bluetooth.

Bluetooth Audio + MIDI

CLP-745 til CLP-775 kan kontrolleres via Bluetooth og brukes som en trådløs høyttaler.

Nye rytmer og bassspor

Alle modellene i serien har 20 rytmer. De inneholder også et bassspor sånn at du nå kan spille musikk som en trio!

Høyttalersystem

Modellene CLP-745 til CLP-775 er utstyrt med et kraftig høyttalersystem.

Utforsk CLP-700-serien!

CLP-775

GrandTouch-mekanikk, veljustert 3-veis høyttalersystem som gir deg følelsen av et akustisk flygel!

CLP-765GP

Nyt det luksuriøse utseendet av et flygelkabinett i høyglans, sammen med flygeltoner og anslag!

CLP-745

Kraftig 2-veis høyttalere og GrandTouch-S-mekanikk med tretangenter gir enestående muligheter for pianister på alle nivåer!

CLP-735

Også på denne modellen får du de nye Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial-samplingene, samt binaurale samplinger fra begge de verdenskjente flyglene!

CLP-725

Alt du kunne ønske deg i ditt første piano. Grand Expression Modeling gir deg lyd som nærmer seg flygelnivå, samtidig som du også får samplinger fra to av verdens mest kjente flygler: Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial!