Vox VX50-GTV Gitarcombo 50W

Varenr: 1122909
3 295,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
29.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

VX50 GTV ble født av et ønske om å åpne for nye muligheter for gitarforsterkere. Et design som er nesten urimelig lett, en intern struktur som er nøye beregnet for den optimale lyden, realistiske og sceneklare lyder drevet av modelleringsteknologi, og neste generasjons nutube vakuumrør omtalt på VX50 GTV er noen av de mange ledende- kantspesifikasjoner som gjør dette til en gjenoppdagelse av gitarforsterkeren. Vx50 GTV velter eksisterende ideer om gitarforsterkere, vil du glede deg over å spille gitar i en hvilken som helst musikalsk scene.

Totalt 11 amp -modeller, polert mer enn noen gang

Takket være deres mange år med utvikling av modelleringsforsterkere, leverer Vox det ultimate i lyd. Proprietær veterinær (Virtual Element Technology) muliggjør enestående realisme, og reproduserer ikke bare det hørbare resultatet, men tenker på nytt selve den opprinnelige kretsen, og møysommelig modellerer til og med individuelle komponenter som påvirker lyden. I tillegg til den klassiske AC30, dekker denne enheten et mangfoldig mangfold av lyder som inkluderer kjente rørforsterkere, moderne ampere med høy gevinst og sjeldne boutiqueforsterkere. Nylig lagt til er en linjetype som ikke bare støtter elektrisk gitar, men også akustisk gitar, og utvider denne enhetens nytteverdi ytterligere.

Et godt avrundet utvalg av åtte effekttyper

Inkludert er også et fullstendig utvalg av effekttypene som er uunnværlige når det gjelder å forme lyden din. Du kan samtidig bruke både typer, modulasjon og forsinkelse/reverb, og velge mellom fire typer hver, og gi deg totalt åtte varianter. Dette betyr at du har muligheten til å legge til de endelige berøringene for å forme den generelle gitarlyden. Det er også en trykknapp, slik at du kan angi parametere som forsinkelsestid på en intuitiv måte.

Intern struktur laget for utmerket akustisk respons, med en ultra-lett forseglet kropp laget av ABS, og en bass-refleksdesign

du' vil bli overrasket over øyeblikket du løfter denne enheten! VX50 GTV oppnår en ultra-lett design som virker urimelig for en gitarforsterker, men letthet er ikke den eneste fordelen. En forseglet kropp laget av abs for sine utmerkede akustiske egenskaper minimerer unødvendig vibrasjon, eliminerer tap av lyd og effektivt projiserer gitarlyden din. Bass-refleksstrukturen sikrer god dekning av lavfrekvensområdet. I motsetning til saken med en typisk liten forsterker, vil du ikke føle noen mangel på makt.

Utstyrt med en nutube, utvider VX50 GTV sitt handlingsområde enda lenger

VX50 GTV har en nøttube, det nye generasjons vakuumrøret. Ved å bruke elektro-luminescerende teknologi med samme struktur som et konvensjonelt vakuumrør, har Nutube blitt omtalt på en rekke Vox og andre produkter. Forvrengningen og følelsen av komprimering som du forventer av et vakuumrør, og til og med responsen og spillerfølelsen, fanger perfekt følelsen av å spille et vakuumrør. I tillegg til den lette utformingen som ikke var observerbar av en konvensjonell vakuumrørforsterker, gir nutube flere unike fordeler som vedlikeholdsfri og leverer fantastisk kostnadseffektivitet.

USB-lydgrensesnittutstyrt VX50 GTV

VX50 GTV har USB -lydgrensesnittfunksjonalitet som lar deg koble den til datamaskinen din via USB, og registrere Nutube -lyden direkte. I tillegg til å la deg glede deg over å utføre, bringer denne enheten et stort potensial som en forsterker som integreres godt med skrivebordsmusikkoppsettet.

En kul design essens som passer til de nyskapende spesifikasjonene

Den stilige som du forventer av Vox er definitivt arvet av disse modellene også. I tillegg til den komplekse tredimensjonale designen som er aktivert av ABS Unibody-konstruksjon, smelter den sammen en steinfarget kropp med svart tonet diamantgrillduk, og oppnår en subtil balanse.

Tone Room Editor/Librarian Software leverer et enda høyere bekvemmelighetsnivå

Tone Room Editor/Librarian Software støtter VX50 GTV. Du kan bruke dette til å få tilgang til parametere som ikke er tilgjengelige fra selve enheten, og lagre innstillingene i et bibliotek. I tillegg til Mac/Windows, støttes iOS/Android også, noe som gir enkel tilgang via USB.

tuner og andre støttefunksjoner

En tuner er bare en av de mange funksjonene som gir generell støtte for gitaristen. AUX-inngangen lar deg glede deg over fastkjøring Det er også en manuell modus som gjør at innstillingene gjenspeiler de fysiske knottposisjonene.

Legg til en fotbryter for utvidet funksjonalitet

Den separat solgte fotbryteren lar deg bruke foten til å endre programmer. Når VFS5 er koblet sammen, utvides programminnene til åtte typer. Dette gir perfekt støtte for ytelsen din på scenen.

spesifikasjoner:

  • AMP-modeller: 11 (10 + linje) Deluxe CL, Boutique CL, Boutique OD, Vox AC30, Vox AC30TB, Brit 1959, Brit 800, Brit VM, SL-0D, Double Rec, Line
  • Effekter: Modulasjon (Chorus, Franger, Org Phase, Twin Trem), Delay/Reverb (A.Delay, Tape Echo, Spring, Hall)
  • Forhåndsinnstilte programmer: 11
  • Brukerprogrammer: 2 (ved hjelp av VFS5 -fotbryteren øker antall brukerprogrammer til 8)
  • Input / output:
  • VX50GTV: Input Jack, Headphones Jack, Aux in Jack, Foot SW Jack, USB (Type B) port
  • Valve: Nutube 6p1
  • Strømforsterkerutgang: Maksimalt ca. 50 w rms @4 ohm
  • Høyttaler: VX50GTV: 8" 4 ohm
  • Signalbehandling: A/D-konvertering: 24-bit, D/A-konvertering: 24-bit
  • Prøvetakingsfrekvens: 1 kHz
  • Strømforsyning: VX50GTV: AC Adapter (DC 15 V)
  • Nåværende forbruk: VX50 GTV: 3.42 A
  • Dimensjoner: (W x D x H): 354 mm x 208 mm x 313 mm / 13,94" x 8.19" x 12.32"
  • Vekt: VX50GTV: 4,1 kg / 9,04 pund.
  • Inkluderte elementer: VX50 GTV: AC Adapter (DC 19 V), Jamvox III Last ned kort
  • Tilbehør: (solgt separat): VOX VFS2 FOOTSWITCH, VOX VFS5 FOOTSWITCH