Universal Audio Sphere LX Modeling Mic

Varenr: 1181943
Universal Audio Sphere LX Modeling Mic Universal Audio Sphere LX Modeling Mic Universal Audio Sphere LX Modeling Mic
9 795,-Kampanjepris
10 445,-Ordinær pris
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

UA Sphere LX-modelleringsmikrofonsystemet gir deg lyden av klassiske mikrofoner som brukes av alle fra The Beatles og Beyoncé til Radiohead og Frank Sinatra, i en mindre og rimeligere pakke.

Hovedfordeler
  • Ta opp med 20 av de mest ettertraktede mikrofonene som noen gang er laget
  • Endre mikrofontype, polarmønster og andre egenskaper, selv etter opptak
  • Bruk Dual Mode for fete mikrofonkombinasjoner på skarptrommer og gitarkabinetter
  • Legg til den ultimate modelleringsmikrofonen til samlingen din, med doble gullforgylte membraner og lavt støynivå
Få nøklene til det ultimate mikrofonskapet

Med 20 legendariske mikrofonmodeller av Neumann, Telefunken, AKG, Sony og flere,* gir Sphere LX produksjonene dine de mest ettertraktede bånd-, kondensator- og dynamiske mikrofonene som noen gang er laget.

Finn din perfekte mikrofon i sanntid med Apollo

Sphere LX lar deg prøve klassiske mikrofoner før, under og etter opptak med hvilket som helst lydkort, i hvilken som helst DAW. Og når du bruker mikrofonen med et Apollo-lydkort kan du gjøre dette med nesten null latency.

Bruk dobbel modus for klassiske mikrofonparinger

Miks lyden av to monomikrofoner med Sphere LXs Dual Mode, og få rike mikrofonkombinasjoner på skarptrommer og gitarkabinetter.

Reduser romlyd for bedre opptak

Tem enkelt romfarging for renere, mer profesjonelle opptak med IsoSphere og de tiligjengelige ekspertforhåndsinnstillingene som er skreddersydd for alt fra soveromsstudioet til populære isolasjonsfiltre fra sE Reflexion Filters, Aston Halo, Kaotica Eyeball,* og mer.

Bygget for å vare livet ut

Med doble gullforgylte membraner og den laveste støyen til enhver mikrofon i sin klasse, utstyrer Sphere LX studioet ditt med en førsteklasses kondensatormikrofon med stor membran, presisjonsbygget for å levere årevis med inspirasjon til musikk, podcaster og voiceovers.

Inkluderer alt du trenger å ta opp

I esken til Sphere LX-mikrofonen finner du en 10 fot lang kabel, feste for mikrofonstativ og bæreveske – slik at du kan gjøre opptak med lyden av legendariske mikrofoner på kort tid.