Universal Audio Sphere DLX Modeling mic

Varenr: 1181942
15 995,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

UA Sphere DLX-modelleringsmikrofonsystemet gir deg lyden av klassiske mikrofoner som brukes av alle fra The Beatles og Beyoncé til Radiohead og Frank Sinatra.

Hovedfordeler
  • Ta opp med 38 av de mest ettertraktede mikrofonene som noen gang er laget
  • Endre mikrofontype, polarmønster og andre egenskaper, selv etter opptak
  • Ta opp akustisk gitar, strenger, horn og mer i stereo med en enkelt mikrofon
  • Legg til den ultimate modelleringsmikrofonen til samlingen din, med doble gullforgylte membraner og den lav støy
Få nøklene til det ultimate mikrofonskapet

Med 38 legendariske mikrofonmodeller av Neumann, Telefunken, AKG, Sony og flere,* gir Sphere DLX produksjonene dine de mest ettertraktede bånd-, kondensator- og dynamiske mikrofonene som noen gang er laget.

Finn din perfekte mikrofon i sanntid med Apollo

Sphere DLX lar deg prøve klassiske mikrofoner før, under og etter opptak med et hvilket som helst lydkort i hvilken som helst DAW. Og når du bruker et Apollo-lydkort kan du gjøre dette med nesten null latency.

Få stereolyd og mer fra én enkelt mikrofon

Takket være designet med to kapsler lar Sphere DLX deg enkelt spille inn piano, trommer, strenger og mer i stereo. Du kan til og med bruke forskjellige mikrofonmodeller på venstre og høyre kanal for et mer fargerikt stereobilde. I tillegg kan du blande lyden av to monomikrofoner ved å bruke Dual Mode, og få klassiske mikrofonkombinasjoner på skarptrommer og gitarkabinetter.

Reduser lyden fra rommet for bedre opptak

Romfarging kan temmes for å få et renere og mer profesjonelt opptak med IsoSphere og dets forhåndsinnstillinger, skreddersydd for alt fra soveromsstudioet til populære isolasjonsfiltre fra sE Reflexion Filters, Aston Halo, Kaotica Eyeball,* og mer.

Bygget for å vare livet ut

Med doble gullforgylte membraner og den laveste støyen til enhver mikrofon i sin klasse, utstyrer Sphere DLX studioet ditt med en førsteklasses stormembran kondensatormikrofon, presisjonsbygget for å gi årevis med inspirasjon til musikk, podcaster og voiceovers.

Inkluderer alt du trenger for å ta opp lyd

Rett ut av esken gir Sphere DLX-mikrofonen deg en profesjonell shock-mount, 25-tommers kabel, mikrofonstativfeste og bæreveske – slik at du kan gjøre opptak med lyden av legendariske mikrofoner på kort tid.