Universal Audio UAFX Ruby

'63 Top Boost Amplifier Pedal

Varenr: 1168467
Universal Audio UAFX Ruby '63 Top Boost Amplifier Pedal Universal Audio UAFX Ruby '63 Top Boost Amplifier Pedal
4 399,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

UAFX Ruby '63 Top Boost Amplifier-pedalen gir deg den typiske britiske rørforsterkeren som er elsket av artister og produsenter i over 60 år, fra Queen til U2 til Radiohead. Ruby '63-effektpedalen er bygget på kraftig tomotors prosessering og UAD-modelleringsekspertise, og leverer choirboy cleans, kompleks overdrive og klassisk vibrato.

Få rørforsterkeren som drev den britiske invasjonen, perfekt emulert i en stompbox. Ta med deg studioforsterkertoner hvor som helst, komplett med legendariske mikrofon/høyttalerparinger og kjente boost-effekter. Hold deg inspirert med rike Top Boost-toner og rørdrevet vibrato. Last ned toner skapt av kjente artister, tilpass funksjoner, utforsk forhåndsinnstillinger og mer med UAFX-mobilappen

 

Opplev britiske rørforsterkertoner på scene og i studio
Enten det er å bytte ut forsterkerriggen og gå direkte i PA på scenen, eller spille inn spor i DAW-en din – Ruby '63 gir deg de inspirerende, albumklare tonene til en ekspertmikset "golden unit" vintage tube-kombo, innenfor sekunder.

 

Utforsk Normal, Brilliant og Vibrato-kanaler
Ruby '63 er den eneste stompboxen som gir deg Normal-, Brilliant- og Vibrato-kanalene fra den originale forsterkeren – slik at du kan fly til Irland, London eller Liverpool med bare en bryter. Fra myk til klokke til grind, alt er her.

 

Skyv grensen med klassiske booster
Ruby '63 har den klassiske boosten allerede ombord. Nemlig den legendariske Dallas Rangemaster germanium-diskantforsterkeren fra 60-tallet og forforsterkeren til en Maestro EP-3-båndforsinkelse fra 70-tallet.* Bare snu Boost-bryteren for flammende, lagvise toner som legger IR-baserte forsterkermodellere i søpla.

 

Tilpass lyden din med UAFX-appen
Ruby '63 blir virkelig sprek med UAFX Control-mobilappen. Last ned tilpassede toner fra artister, tilbakekall og lagre forhåndsinnstillingene dine, og dykk dypere inn i forsterkeren som antente den britiske invasjonen.