Universal Audio UAD-2 Octo Core DSP card

(x8 DSP) PCIe

Varenr: 1070960
Universal Audio UAD-2 Octo Core DSP card (x8 DSP) PCIe
10 661,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Universal Audio UAD-2 Octo Core DSP-kort (x8 DSP) PCIE.

Fantastisk analog kraft for Mac- eller PC-tårnet ? UAD-2 DSP Accelerator-kort gir full tilgang til UAD-drevne plug-ins, inkludert eksklusive plug-ins fra Studer, Ampex, Lexicon, Neve, Manley, Roland, SSL og mer. UAD-2-pakkene har et brukerinstallerbart PCIe-format-behandlingskort for skrivebordstårnet ditt eller kompatibelt utvidelseschassis, pluss "Analog Classics" -plugg-in-pakken (VST/AU/RTAs), og gir deg vintage tone og karakter, riktig Utenfor boksen.

UAD-2: Bransjens mest respekterte samling av lydplugin-ins
Fra seriøse hjemmeopptakere til multi-platina mix-ingeniører har UAD-drevne plugins vunnet over lyd fagpersoner i mer enn 10 år. Årsaken er enkel. Ingen andre plugin-moduler fanger så trofast lyden og oppførselen til klassisk analogt utstyr-fra sjeldne kompressorer og utjevningsmidler, til vintage reverb-prosessorer og båndmaskiner.

Det prisbelønte UAD-biblioteket har nesten 60 plugins , som er utviklet med de største merkene i lyd. Disse plugin-modulene kan kjøpes med UAD-2-maskinvare fra forhandlere som en del av medfølgende "tilpassede" og "ultimate" pakker, eller du kan kjøpe UAD-plugins à la carte fra UAs nettbutikk.

Utvidbar prosesseringskraft, fra solo til Octo
UAD-2 DSP-akseleratorkort er tilgjengelige i fire distinkte prosessortivåer: Solo, Duo, Quad og Octo. Med skalerbar prosesseringskraft fra en (solo) til åtte (okto) individuelle analoge enheter Sharc -prosessorer, tilbyr UAD DSP -akseleratorer en stor "boost" for å blande hestekrefter til vert Mac eller PC -arbeidsstasjon.

Mye som et studio Rack fylt med dedikert analogt utstyr, UAD PCIE-kort lar deg pålitelig kjøre større blandinger, fylt med rike, sonisk komplekse plugins-uansett hva resten av systemet ditt gjør. For eksempel kan en UAD-2-okto kjøre opptil 80 mono-forekomster av vår banebrytende studerer A800 Tape Machine Plug-in-en prosesseringsoppgave som vil bringe en innfødt arbeidsstasjon på knærne.
Tilgjengelig som kjerne, tilpasset og ultimate Programvarepakker
UAD-2 DSP-akseleratorer er tilgjengelige som "kjerne", "tilpasset" og "ultimate" programvarepakker. Kjernepakken inkluderer den analoge klassikerne plug-in-pakken (se Innholdet over høyre). Den tilpassede pakken inneholder analoge klassikerbunt, pluss at den lar deg velge tre individuelle UAD-plugins ved registrering. Octo Ultimate er UAs flaggskipspakke, og inkluderer mer enn 55 UA-utviklede plugins til og med UAD-programvare v6.3.

UAD plug-in-håndverk: vitenskapen bak scenene
De fleste tenker ikke umiddelbart på lydprogramvare når de hører ordet "håndverk." Men det er det som skiller UAD-plugins fra resten. Et av de vanligste svarene vi hører fra UAD-brukere er: "Wow, jeg visste ikke at plugins kunne høres så bra ut." Det skyldes at når vi utvikler UAD-2-plugins, påtar UAs ingeniørgruppe en grundig fysisk modellering av klassisk lydvare. Denne prosessen betyr at vi i hovedsak "gjenoppbygger" årgangsanalog i den digitale verden, komponent etter komponent. Det er slik UAD-plugins gjenskaper den nøyaktige, til tider sære, oppførselen til analog maskinvare-og bringer sin rike, tredimensjonale lyd og harmonikk" i boksen."

Klikk henne for Ytterligere informasjon. < /p>

Produktinformasjon

Lydkort - ant. mik.preamper 0
Lydkort - tilkoblingsteknologi PCIe