UNiKA PRO-USB - USB-DI-box

Varenr: 1158674
UNiKA PRO-USB - USB-DI-box UNiKA PRO-USB - USB-DI-box UNiKA PRO-USB - USB-DI-box UNiKA PRO-USB - USB-DI-box
3 299,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Unika Pro-USB er en profesjonell passiv DI-boks designet for å konvertere USB-digitale lydsignaler som de fra mobiltelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, datamaskiner og andre digitale lydkilder til lav impedans balanserte analoge signaler som som De som kreves av en blandingskonsoll, lydkort, pre-amp eller drevet høyttaler. Ettersom pro-USB drives via USB Type C-terminalen, er ingen batterier eller andre strømforsyninger påkrevd.

Unika Pro s spesialutvalgte lydisolasjonstransformator og innebygd 192kHz/32bit Digital Audio Converter (DAC) sikrer en usedvanlig musikalsk lyd, rik på harmonikk.

Pro-USB har en høykvalitets hodetelefonmonitorutgang for feilsøking og signal og LED-strømindikatoren blinker med takten.

Unika Pro-USB er like hjemme på scenen eller i studio med et robust stålhus, anti-slip matte og innfelte kontakter.

USB-avspilling -USB Type-C Connector leverer digital lyd fra USB-kontakten til Digital Audio Converter (DAC) innebygd til UNIKA Pro-USB . Konverteringsprøvehastighet er opp til 192kHz /32 bit og vanligste tapsfrie og komprimerte digitale lydformater blir automatisk konvertert.

beat - lyser når et signal er til stede og blinker i tid med takten fra musikken.

Monitor out - Mini TRS hodetelefonkontakt kompatibel med 16 ohm til 600 ohm hodetelefoner.

Monitor -nivå - Hodetelefon Rotary Volum Control.

ISO Out L og R -XLR-er kobler transformatorbalanserte lave impedansutganger til inngangene til en blandingskonsoll, lydkort, pre-amp, drevet høyttaler eller annen lydenhet ved hjelp av en standard XLR-kabel. < Br />
GND/heis - bryter bakken ved utgangen fra begge transformatorene for å eliminere brum og støy forårsaket av bakkesløyfer.

kildeaktiv LED -lyser når det er drevet fra Type-C-kontakten.
Robust stålchassis-med anti-ripe maling.

Anti-skli mat -Full lengde, fleksible plastputeputer og stabiliserer Pro-USB.

Pro-USB lydavspilling og innspillingsbro er kompatibel med Windows 10, Mac OSX, Linux, iOS og Android-operativsystemer. I de fleste situasjoner er dette plug-and-play uten ekstra driverprogramvare. Det er noen unntak. Besøk www.unikapro.com for detaljer.

Pro-USB lydbehandling er lydkvalitet, og overfører opp til 192kHz/32-biters stereo PCM-lyd og støtter Native Direct Stream Digital (DSD) lydstrømmingsformat. Hodetelefonforsterkeren har kraft til å håndtere selv de mest krevende høye og lave impedansforbruker- og profesjonelle hodetelefoner og ørepropper.

Systemspesifikasjoner

  • Kretsprinsipp: Passiv med transformatorbalansert utgang
  • USB-versjon og terminal: Ver 2.0 Type-C
  • UAC -konvertering og prøvehastighet: 32 bit/ 192kHz
  • DAC -konvertering og prøvehastighet: 32 bit/ 192kHz med 2x DSD
  • Strømforsyning: ved datamaskin eller mobiltelefon via Type-C-kontakt med LED-indikator
  • Musikksikringsindikator: LED
  • Utgangsterminal: 2 x XLR hannkontakt gjennom balansering ISO -transformator
  • Output GND/Liftbryter: Delt trykknapp
  • Maksimal utgangsnivå: 0,778VRMS
  • Hodetelefonutgangskraft: 30MW @32O/per CH & 5MW @600O/per CH
  • Frekvensrespons: 20Hz-20kHz, ± 0,5dB
  • S/N-forhold @20Hz-20kHz UNDE VEKT: større enn 110dB
  • T.H.D @1KHz 0DBV -utgang: Mindre enn 0,005%
  • Balanseutgangsimpedans: 50O
  • Type ISO -transformator: 1+1: 1+1
  • Chassis: 1,6 mm/1,2 mm stål
  • Finish: Anti-Scratch Paint
  • Dimensjon (w x d x h): 78 x 124 x 46mm
  • Enhetsvekt: 0,61 kg


Koble til datamaskin
Hvis du trenger å bruke ASIO -driveren til å spille av DSD -strømfiler i Windows 10, eller koble pro USB IT Windows 7 -systemet, vennligst Last ned driveren fra det offisielle nettstedet

MacOSX trenger ikke å installere ASIO -driveren enten spille av normalt musikkformat eller DSD. > Når Pro USB er vellykket koblet til datamaskinen, vises UNIKA USB -enhet i alternativet Lydkort, fordi datamaskinen automatisk har standard Pro USB som det eksterne lydkortet. Hvis det ikke automatisk blir gjenkjent, kan du åpne innstillingene for å endre den. Hvis tilkoblingen er vellykket, vil det "kildeaktive blå lyset på toppdekselet til Pro USB også lyse opp", noe som indikerer at den er drevet av datamaskinen.

Koble til iOS / Android
For Android OS, bruk Type-C til Type-C eller Micro USB til Type-C datakabel for å koble til telefonen og Pro USB, så kan du koble til og spille. Etter at forbindelsen er vellykket, vil den blå "kilden aktive" lyset på dekselet også lyse opp. For iOS, begrenset av Apples spesielle overføringskrypteringsmetode, kan det hende at noen modeller ikke kan koble direkte til Pro USB via Type-C USB for avspilling. Det anbefales å kjøpe Apples originale lyn eller Type-C OTG-dongle for tilkobling.

CT7601SR USB/DSD Audio Bridge
CT-7601SR er en enkelt Chip Audio USB 2.0/1.1-avspilling og rekordbro. Det er kompatibelt med Windows, Mac OS, iOS og Android og Plug and Play No Need Extra Driver.

lyddekodingskapasitet

  • PCM (stereo) støtte opp til 192kHz/32bit gjennom USB -port.
  • DSD (Native) Støtte 2x båndbredde gjennom USB -port.


CS43131 Digital Audio Connverter & HA
CS43131 kombinerer en neste generasjon, lav effekt-lyd-DAC med en høykvalitetshodetelefonforsterker for å gi en overlegen lydytelse på systemnivå uten å tømme batterilevetiden. Denne IC minimerer styrets romkrav mens du gjør det mulig for ytelse og funksjoner for å drive designdifferensiering. CS43131 kan støtte utmerket lydkvalitet med et bredt spekter av hodetelefoner. Denne IC kan kjøre 2 VRM-er i 600 O høye impedanshodetelefoner med en interkanals isolasjon på> 110 dB og 30MW i 32 O lave impedanshodetelefoner. For å minimere pre-ekko og ringende gjenstander, er CS43131 designet med proprietære digitale-interpolasjonsfilter som støtter fem valgbare digitale filterresponser. Filtreringsalternativer inkluderer lav gruppeforsinkelse med pseudo-lineær fase og en rask eller langsom avrulling. Volummatching av de analoge utgangsnivåene og kanalblandingen muliggjør en sømløs overgang mellom DSD- og PCM -avspillingstiene. Den lave støyen ombord, bakkesentrert hodetelefonforsterker gir proprietær AC-impedansdeteksjon for å støtte fingeravtrykk av hodetelefoner for å gi en konsistent og gjennomsiktig lydopplevelse for sluttbrukeren uavhengig av svingerimpedanser eller frekvensresponser. Forsterkeren støtter også adaptiv etterbehandling for kunde med samlet og tredjepartshodetelefoner/hodesett. En integrert auxillary lydinngang og "klikkfri" -bryter er gitt for bruk av ikke-høy-tro.

est. 1985. Strengt konfidensiell ...
UNIKA har produsert lydprodukter av høy kvalitet for internasjonalt respekterte merker i over 35 år. Så du kan allerede eie, elske og være avhengig av et kvalitetsprodukt som er stolt designet og bygget i Taiwan av Unika. Vi vil gjerne navngi navn, men som vi har lovet konfidensialitet, er leppene våre forseglet!

Vi har en lidenskap for flott klingende utstyr. Så vi bestemte oss for å starte vårt eget merke for å gi teamet vårt frihet til å bygge og markedsføre sine eksepsjonelle design. Skriv inn Unika Pro!

Det var 2018, og det er nå et omfattende utvalg av topp-spec Dante I/O-grensesnitt-NBB-serien-og et inngangsnivå av budsjett DI-er-sceneserien. Gå og sjekk dem ut! Basert på tilbakemeldinger fra kunder ba forhandlere og distributører oss om å lage et flaggskip DI-serie med vekt på musikalitet, men uten en butikkpris-tag. Så hvordan gjorde vi dette? Det startet med transformatoren….

I hjertet av alle Pro Series Dis er unika Ei30a10e 1+1: 1+1 lydisolasjonstransformator. Dette er et skreddersydd design med et spesielt kobberfolielag og dedikert jordingslag. Det er spesielt valgt for å forbedre musikaliteten ved å produsere en lyd rik på harmonikk.

Jordingforstyrrelse og lekkasje forårsaket av potensielle forskjeller er minimert og balanserte utganger med lav impedans tillater lange kabelkjøringer med den aller beste lydkvaliteten.