UNiKA PRO-MMD - Multimedia DI

Varenr: 1158671
UNiKA PRO-MMD - Multimedia DI UNiKA PRO-MMD - Multimedia DI UNiKA PRO-MMD - Multimedia DI UNiKA PRO-MMD - Multimedia DI
2 099,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Unika Pro-MMD er en profesjonell passiv DI-boks designet for å matche elektroniske enheter med ubalanserte linjeutganger som musikkspillere, mediespillere, datamaskiner, nettbrett og telefoner til profesjonelle lave impedans balanserte innganger som de på Blandingskonsoller, eksterne mikrofoner, drevne høyttalere og lydkort. Ettersom pro-mmd er en passiv enhet, er det ingen batterier eller andre strømforsyninger.

Unika Pro s spesialutvalgte lydisolasjonstransformator sikrer en usedvanlig musikalsk lyd, rik på harmonikk. pro-mmd er toveis, så kan brukes "omvendt" for å koble balanserte utganger til ubalanserte innganger.

Unika Pro-MMD er like hjemme på scenen eller i studio med et robust stålhus, anti-slip matte og innfelte kontakter.

input-thru -3 typer inngangskontakter: en stereo mini-TRS-knekt, individuelle L-R TRS-knekt og separate L-R RCA-phono-knekt. Disse inngangsparene blandes ikke sammen, så bare en kilde skal kobles til. Alle venstre kontakter er koblet parallelt, og det samme er de rette kontaktene. På denne måten kan de to ubrukte L-R-parene brukes som gjennom kontakter for å mate det originale signalet til en lokal skjerm, hodetelefonforsterker eller instrumentforsterker.

padbryter - Reduserer venstre og høyre inngangsnivå med 20dB for å forhindre forvrengning fra høyt nivå signaler.

ISO ut L og R -XLR-er kobler transformatorbalanserte lave impedansutganger til inngangene til en blandingskonsoll, lydkort, pre-amp, drevet høyttaler eller annen lydenhet ved hjelp av en standard XLR-kabel.

GND/heis - bryter bakken ved utgangen fra begge transformatorene for å eliminere brum og støy forårsaket av bakkeløkker.

robust stålchassis -med anti-ripermaling.

anti-skli mat -full lengde, fleksible plastputeputer og stabiliserer pro-mmd .

Systemspesifikasjoner

  • Kretsprinsipp: Passiv med transformatorbalansert utgang
  • Input Connector: 2 x TRS Jack, 1 mini TRS Jack, 1x Pair RCA Jack
  • Link Terminal: Alle innganger i parallell
  • Inngangsdempende og indikator: 0/-20dB trykknapp
  • Utgangsterminal: 2 x XLR hannkontakt gjennom balansering ISO -transformator
  • Output GND/Liftbryter: Delt trykknapp
  • Inngangsimpedans: 1 KOHM/0DB, -20dB
  • Utgangsimpedans: 50 ohm
  • Maksimalt inngangsnivå før klipping: +22dB
  • Maksimal utgangsnivå: +22dB
  • Frekvensrespons: 20Hz-20kHz, 0,3/+0,9dB
  • S/N-forhold @20Hz-20kHz UNDE VEKT: større enn 120dB
  • T.H.D @1KHz 0DBV -utgang: Mindre enn 0,02%
  • Type ISO -transformator: 1+1: 1+1
  • Chassis: 1,6 mm/1,2 mm stål
  • Finish: Anti-Scratch Paint
  • Dimensjon (w x d x h): 78 x 124 x 46mm
  • Enhetsvekt: 0,63 kg
  • Sonisk sveitsisk hærkniv….



Pro-MMD
kan brukes til å trygt koble til og elektronisk isolere et bredt utvalg av lydenheter. For ekstra sikkerhet pro-mmd vil ikke passere fantomkraft (48V), og med passende snuoperasjons XLR-adaptere, kan du brukes "omvendt" til ubalanserte balanserte linjeutganger.

est. 1985. Strengt konfidensiell ...
UNIKA har produsert lydprodukter av høy kvalitet for internasjonalt respekterte merker i over 35 år. Så du kan allerede eie, elske og være avhengig av et kvalitetsprodukt som er stolt designet og bygget i Taiwan av Unika. Vi vil gjerne navngi navn, men som vi har lovet konfidensialitet, er leppene våre forseglet!

Vi har en lidenskap for flott klingende utstyr. Så vi bestemte oss for å starte vårt eget merke for å gi teamet vårt frihet til å bygge og markedsføre sine eksepsjonelle design. Skriv inn Unika Pro!

Det var 2018, og det er nå et omfattende utvalg av topp-spec Dante I/O-grensesnitt-NBB-serien-og et inngangsnivå av budsjett DI-er-sceneserien. Gå og sjekk dem ut! Basert på tilbakemeldinger fra kunder ba forhandlere og distributører oss om å lage et flaggskip DI-serie med vekt på musikalitet, men uten en butikkpris-tag. Så hvordan gjorde vi dette? Det startet med transformatoren….

I hjertet av alle Pro Series Dis er unika Ei30a10e 1+1: 1+1 lydisolasjonstransformator. Dette er et skreddersydd design med et spesielt kobberfolielag og dedikert jordingslag. Det er spesielt valgt for å forbedre musikaliteten ved å produsere en lyd rik på harmonikk.

Jordingforstyrrelse og lekkasje forårsaket av potensielle forskjeller er minimert og balanserte utganger med lav impedans tillater lange kabelkjøringer med den aller beste lydkvaliteten.