UNiKA PRO-148 - 48V active DI-box

Varenr: 1158667
UNiKA PRO-148 - 48V active DI-box UNiKA PRO-148 - 48V active DI-box UNiKA PRO-148 - 48V active DI-box UNiKA PRO-148 - 48V active DI-box
2 349,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Unika Pro-148 er en profesjonell aktiv DI-boks designet for å matche elektriske og elektroakustiske gitarer, basser, effekter pedaler og andre høye impedansekilder til de balanserte mikrofoninngangene til en blandekonsoll eller ekstern MIC Forforsterker. Ettersom pro-148 bruker MIC-forforsterkningens 48V fantomkraft, er ingen batterier eller andre strømforsyninger påkrevd.

unika Pro s spesialutvalgte induksjonstransformator, separate tilpassede lydisolasjonstransformator og høy (260kohm) inngangsimpedans kombineres for å sikre en lys, åpen, eksepsjonelt musikalsk lyd, rik på harmonikk. P>

Unika Pro-148 er like hjemme på scenen eller i studio med et robust stålhus, anti-slip matte og innfelte kontakter.

input -XLR + TRS-kombinasjonsboksen tillater tilkobling av et bredt utvalg av ubalanserte og balanserte kilder til pro-148 . Normalt vil dette være høye impedansesignaler fra instrumentoppdateringer, men pro-148 kan også brukes som en ISO for linjenivåsignaler for å forhindre brum og interferens.

padbryter - Reduserer inngangsnivået med 20dB for å forhindre forvrengning fra signaler på høyt nivå.

pute LED - lyser når puten er i.

gjennom -Kobler pro-148 til en instrumentforsterker.

ISO Out XLR -Kobler den transformatorbalanserte lavimpedans lydsignalet til mikrofonen pre-amp ved hjelp av en standard mikrofonkabel. Den forbinder også pro-148 til MIC Preamp Phantom strømforsyning.

GND/heis - bryter bakken ved utgangen av transformatoren for å eliminere brum og støy forårsaket av bakkeløkker.

+48V aktiv - lyser når 48V kraft er til stede for å hjelpe feilfunn.

robust stålchassis -med anti-ripe maling.

anti-skli mat -full lengde, fleksible plastputeputer og stabiliserer pro-148 .

Systemspesifikasjoner

  • Kretsprinsipp: aktiv med transformator balansert utgang
  • Inngangskontakt: 1 X XLR+TRS COMBO JACK
  • Link Connector: 1 x TRS Jack
  • Inngangsdempende og indikator: 0/-20dB trykknapp + LED
  • Strømforsyning: +48V Fantomkraft levert gjennom utgangsterminalen med LED -strømindikator
  • Utgangsterminal: XLR mannlig stikkontakt gjennom balansering ISO -transformator
  • Output GND/Liftbryter: trykknapp
  • Inngangsimpedans: 260 KOHM/0DB, 50 KOHM/-20DB
  • Utgangsimpedans: 50 ohm
  • Maksimalt inngangsnivå før klipping: +10dB
  • Maksimal utgangsnivå: +10dB
  • Frekvensrespons: 20Hz-20kHz, 0,3/+0,6dB
  • S/N-forhold @20Hz-20kHz UNDE VEKT: større enn 95dB
  • T.H.D @1KHz 0DBV -utgang: Mindre enn 0,02%
  • Type ISO -transformator: 1+1: 1+1
  • Chassis: 1,6 mm/1,2 mm stål
  • Finish: Anti-Scratch Paint
  • Dimensjon (w x d x h): 78 x 124 x 46mm
  • Enhetsvekt: 0,56 kg


Est. 1985. Strengt konfidensiell ...

UNIKA har produsert lydprodukter av høy kvalitet for internasjonalt respekterte merker i over 35 år. Så du kan allerede eie, elske og være avhengig av et kvalitetsprodukt som er stolt designet og bygget i Taiwan av Unika. Vi vil gjerne navngi navn, men som vi har lovet konfidensialitet, er leppene våre forseglet!

Vi har en lidenskap for flott klingende utstyr. Så vi bestemte oss for å starte vårt eget merke for å gi teamet vårt frihet til å bygge og markedsføre sine eksepsjonelle design. Skriv inn Unika Pro!

Det var 2018, og det er nå et omfattende utvalg av topp-spec Dante I/O-grensesnitt-NBB-serien-og et inngangsnivå av budsjett DI-er-sceneserien. Gå og sjekk dem ut! Basert på tilbakemeldinger fra kunder ba forhandlere og distributører oss om å lage et flaggskip DI-serie med vekt på musikalitet, men uten en butikkpris-tag. Så hvordan gjorde vi dette? Det startet med transformatoren….

I hjertet av alle Pro Series Dis er unika Ei30a10e 1+1: 1+1 lydisolasjonstransformator. Dette er et skreddersydd design med et spesielt kobberfolielag og dedikert jordingslag. Det er spesielt valgt for å forbedre musikaliteten ved å produsere en lyd rik på harmonikk.

Jordingforstyrrelse og lekkasje forårsaket av potensielle forskjeller er minimert og balanserte utganger med lav impedans tillater lange kabelkjøringer med den aller beste lydkvaliteten.

En egen induksjonstransformator styrker den aktive kretsløpet i pro-148 og pro-248 . Dette er den pålitelige OEP PT-4-enheten, laget i Storbritannia. Å kombinere dette med isolasjonstransformatoren utvider fleksibiliteten og ytelsen til pro-148 og pro-248 over induksjon-transformator-bare, aktive design.