TC Electronic Sub 'N' Up MINI

Octaver pedal

Varenr: 1099966
1 075,-
-+
3 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

kompakt versjon av enormt populær sub&Apos; n&Apos; Opp oktaver med avansert polyponisk oktavmotor og toneprint-aktivert teknologi for enkle tilpassede effekter

 

  • En enorm populær oktavpedal i mini-versjon tilbyr feilfri polyfonisk sporing og innebygd Toneprint-teknologi
  • Advanced Polyphonic Octave Engine gir deg lynrask lappsporing og upåklagelige oktavtoner
  • Toneprint-aktivert for å la deg stråle kule signaturtoner i pedalen din med gratis TonePrint-appen < /li>
  • Dedikerte bass Toneprints Swap Upper Octave for en P.A.-rangling, Richter-skala-brytende 2 oktaver ned
  • Design dine egne tilpassede effekter fra bunn
  • Cool monofonisk oktaver gjenskaper at klassisk old-school octave pedalsmak
  • Ekstra-lite kabinett enkelt passer på et hvilket Kontroller lar deg fokusere på å spille
  • komponenter av høy kvalitet for å gi deg feilfri oktavtoner i et pedalformat
  • designet og konstruert I Danmark


Fungering av lomme-størrelse som skifter

Sub 'n' Up Mini Octaver har den samme moderne oktavmotoren som finnes i Det er overveldet til større bror for fantastiske oktavlyder, inkludert ditt valg av den fantastiske sub 'n' up toneprint octave toner. Legg til denne tonehøyde perfekt nøyaktighet, feilfri polyfonisk sporing, en autentisk monofonisk algoritme på old-school-og du har den umulig små, nest siste oktaver for ditt overfylte pedalbrett.


Foresøkende polyfoni


P>

Ikke la dens reduserende størrelse lure deg. Sub 'n' Up Mini Octavers Advanced Polyphonic Pitch Technology gir deg lynrask lappsporing og glitch-fri oktaving selv når du spiller komplekse akkorder. Og med TCs proprietære TonePrint-teknologi, er Sub 'N' Up Mini Octaver i stand til å levere alt fra skinnende oktav-toner for dønninger, en søt 12-strengs ring eller jordskjelvinduserende subsoniske riff.


Toneprint-DIY

Sub 'N' Up Mini Octaver's er utstyrt med vår innovative TonePrint-teknologi, som gir uovertruffen fleksibilitet og tilnærmet ikke-utnyttet tonal eksperimentering. Ikke bare kan du stråle skreddersydde toner til pedalen via gratisappen, du kan også designe dine egne Octave Toneprints fra bunnen av via redaktøren.


Bass Boss

Og når vi snakker om å senke deg selv i det subsoniske havet ... selv om den elskede to-oktavene nedover knotten ser ut til å mangle fra sub 'n' up mini octaver, trenger bassspillere ikke få panikk. Hvis det å lage den subsoniske kaosen som bare kan måles på Richter-skalaen er det du lever etter, har vi designet masse bass-dedikerte toneavtrykk som erstatter oktavknappen for den bass-godkjente Sub2-kontrollen. >
Mono Master

Noen ganger kan ingenting slå de sære ufullkommenhetene i vintage utstyr. Det er derfor vi designet en monofonisk oktavalgoritme som møysommelig gjenskaper enhver idiosynkratisk feil i en vintage analog oktaver. Sub 'n' Up Mini Octaver er perfekt for å lage faux basslinjer med en gitar, eller vil du tørre å koble til en bass-og jevne hele huset?