Tascam DR-60D mkII

Varenr: 1084187
Tascam DR-60D mkII Tascam DR-60D mkII Tascam DR-60D mkII Tascam DR-60D mkII Tascam DR-60D mkII Tascam DR-60D mkII
3 495,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

DSLR-kamerear blir i dag benyttet til å gjøre høykvalitets videoinnspillinger - både av profesjonelle og av aktive amatører. Nå leverer Tascam "the missing link" for alle disse brukerne.

Tascams DR-60DmkII er generasjon to av Tascams lydopptaker for film- og videoskapere som benytter DSLR-kameraer til levende bilde. I en årrekke har filmskapere testet ut forskjellige måter å ta opp lyd på – og forsøkt å få dette til å fungere sammen med kameraløsninger som originalt er utviklet for å fungere til billedtagning. Tascam er med sin nye DR-60DmkII svaret mange har ventet på. DR-60D fungerer perfekt til alle som benytter de prisgunstige DSLR-kameraene til høykvalitets videoopptak, og er en kjærkommen løsning til aktive amatører og profesjonelle. DR-60D er en 4-spors ”solid-state recorder” og benytter utskiftbare media-kort slik som SD og SDHC. Her er det ingen slitedeler som ikke tåler et aktivt bruk, og hele løsningen er svært solid og robust oppbygget. 

Tascams nyeste og kvalitetsmessig beste forforsterkere er benyttet (såkalt HDDA pre-amps), og med påkostede AD/DA-konvertere er du sikret de aller beste opptakene, og kan koble til dine beste mikrofoner for den optimale lydkvalitet. I versjon 2 får du hele 64dB gain, noe som skal være nok for selv de mest tungdrevne kameramikrofoner. Enheten er passer perfekt under kameraet ditt. Håndstøy fra DR-60D er nærmest eliminert da den har lekre ”soft touch” knapper og datahjul. Selve brukergrensesnittet er også enkel å betjene, slik at alle skal kunne nyttiggjøre seg av funksjoner som Auto Record og Tascams ”Dual Record Safety Track Mode”, en funksjon som tar opp to stereo-spor, hvor det ene stereoparet alltid ligger 12dB lavere, slik at man har litt å gå på i forhold til uventede og kraftige signaler. DR-60D er helt unik på markedet, og noe alle som bruker DSLR til video-opptak bør vurdere.