Sontronics STC-20 PACK Stormembran

kondensator, nyre. Kab

Varenr: 1060485
Sontronics STC-20 PACK Stormembran kondensator, nyre. Kab
2 225,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
01.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

sonnronics stc-20
-mic + tilbehør
Nytt for 2012 er Sontronics STC-20-pakken, en alt-i-ett-mikrofonpakke som lar deg oppnå de samme kvalitetsopptakene som du&Apos; D forventer Å høre i et profesjonelt studio, selv for musikerne om de tetteste budsjettene!
Sonnronics STC-20-pakken inkluderer vår mest solgte
STC-20 MIC sammen med følgende gratis tilbehør ...
• Sjokkmontering av edderkoppstil (med 2 ekstra elastikk)
• Nylon-mesh popshield som fester seg til sjokkmontering
• 5 meter XLR-kabel
• Zip-up, vinyl, lær-utseende mikrofonpose
STC-20-pakken kommer også med en gratis nedlasting av Toontrack&Apos; s Ezdrummer Lite, og som alle SonTronics-mikrofoner er STC-20-mikrofonen dekket av deres levetidsgaranti (når den er aktivert på nettet).
Stc-20 er En stor-diaphragm kondensatormikrofon med et kardioid kondensatormønster, og den har et stort åpent rist som rommer den samme en-tommers, gullsparket kapsel som finnes i deres enormt populære STC-2. <<<< BR> Til tross for sin utrolige rimelighet, gir Sontronics STC-20 strålende resultater på mannlige og kvinnelige vokal, akustiske gitarer, piano og andre akustiske instrumenter. Det gir også imponerende resultater på talte ord, noe som gjør det til en ideell mikrofon for podcast, kringkasting og voiceover.