Shure KSM11 replacement wireless head

Nickel

Varenr: 1169839
12 160,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Shure KSM11 trådløs vokalmikrofonkapsel er spesifikt optimalisert for å presentere artistens stemme på en mer nøyaktig måte i moderne digitale, trådløse live lydproduksjoner. Ettersom scener rundt om i verden i større grad har omfavnet digital teknologi, utviklet Shure KSM11 for å dra fordel av økt linearitet og kontroll muliggjort av denne overgangen.

Med et førsteklasses kardioid kondensatordesign, har KSM11 en nesten perfekt avvisning utenfor aksen og en svært konsistent polar respons fra en kombinasjon av transducer og shockmount-teknologi. Resultatet er en detaljrik, elegant og naturlig kombinasjon av klarhet i lav- og mellomtone, designet spesielt for high-end trådløse situasjoner som konsertvirksomhet, eventopptak og streaming.

  • Proprietær trådløs kondensatorkapsel som bruker en ¾” gullmembran og førsteklasses elektronikk for eksepsjonelt dynamisk område og transient respons.
  • Svært konsistent, dypt kardioid polært mønster reduserer faseforvrengning utenfor aksen for uberørt, fokusert vokalgjengivelse, for å gi rik og full lavfrekvent respons, lineær og
    transparent mellomtone og naturlig high-end detalj.
  • Strømlinjeformet design for et generelt mindre og lettere kapsel-fotavtrykk.
  • Avansert opphengt isolasjonssystem for praktisk talt null håndteringsstøy.
  • Bulkbestandig herdet stålgitter med 3-trinns pop-filtrering for konsistent vokal.