Sheeran Guitars S-01

Walnut back / Cedar top

Varenr: 1182845
Sheeran Guitars S-01 Walnut back / Cedar top Sheeran Guitars S-01 Walnut back / Cedar top
7 698,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Ed Sheeran begynte sin studiokarriere i 2004 og har siden gang solgt mer enn 38 millioner album og 100 millioner singler. I 2012 fikk han en Lowden-gitar i gave av Gary Lightbody fra bandet Snow Patrol. Den gitaren ble brukt til å både skrive og spille inn flere av hittene fra albumet X. Sheeran har alltid vært en stor fan av Lowden Guitars og mener alle burde ha en sjanse til å spille på en, og sånn startet samarbeidet. Sheeran-gitarene er laget av Lowden Guitars.

 

Lowden Guitars er en liten familiebedrift som samarbeider tett med gitaristene som spiller på instrumentene. Alle tilbakemeldinger og ideer blir tatt godt vare på, og resultatet er en serie veldig flotte gitarer. George Lowden startet karrieren som 10-åring. Han hadde et intenst ønske om å spille gitar, men hadde ikke råd til en og bestemte seg derfor for å bygge sin første gitar. Når han senere bestemte seg for at gitarbygging skulle bli hans inntektskilde ønsket han ikke kopiere kjente metoder og designer, men begynte helt fra bunnen av. Resultatet er gitarkasser med kurve, en ny type forsterkning på innsiden av kassene og en mer naturell finish. 

 

S-serien gir deg alt man elsker med W-serien, men du får her fyldigere lyd og funksjoner som er perfekte når du står på scenen. Serien er basert på Lowden S (small body) og kommer med 24,8" skalalengde. Serien er tilgjengelig med cutaway dersom man ønsker mer tilgang til flere bånd. I S-serien finner du en gitar for alle.

 

S-01 er det perfekte valget for en naturlig akustisk tone. Den låter mye større enn den ser ut, takket være konstruksjonen og treverket. Her får du baklokk og sider i valnøtt og topplokk i sedertre (cedar).

 

  • Topplokk: Sedertre (cedar)
  • Baklokk og sider: Valnøtt 5-delt
  • Hals: Mahogany
  • Gripebrett: Ebony
  • Skalalengde: 24.8"
  • Pickup: Uten pickup
  • Case: Sheeran gigbag
  • Strenger: Lowden 12-53