Sennheiser HDE 2020-D-II

Varenr: 1145840
Sennheiser HDE 2020-D-II
3 490,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

HDE 2020-D Stethoset Tourguide-mottaker er den behagelige å bruke mottaker av Digital Tourguide System 2020-D. Denne virkelig unike enheten integrerer både mottaker og hodetelefoner og gir en rekke fordeler for deg. Publikum må ikke lenger bære mer utstyr enn det som er absolutt nødvendig. Å være en enhet på ett stykke, vil de ikke lenger risikere en floke av kabler! Det kraftige batteriet sikrer at enheten fungerer i opptil 8 timer. Uansett om du leverer turen din i en storby eller et stort selskap, vil Tourguide 2020-D sikre at turen din vil fortsette uten avbrudd.

 

Stethoset-mottakeren Deaktiverer seg automatisk i det øyeblikket det blir tatt av, noe som betyr at batterilevetiden vil bli bevart. Ikke lenger trenger Tourguide å sjekke alle settene etter en turnus og før neste turné starter. Turdeltakerne dine vil kunne justere volumet individuelt gjennom en roterende kontroll på mottakeren, uten å måtte ta enheten av. En LC -skjerm vil tydelig bekrefte volumet, batteristatus, mottakskvalitet og kanalen som blir lyttet til. Kanaler kan enkelt settes og justeres ved å bruke mellomknappene. Mottakelsesområdet er omtrent 100 m hvis turen din er utendørs og omtrent 50 m hvis turen din er innendørs.

 

  • Digital RF -signaloverføring
  • Lisensfri frekvensområde (EU, USA)
  • Stethoset - Integrerte hodetelefoner
  • Automatisk av/på bryter
  • Intuitivt driftskonsept
  • Batteristatus
  • Robust hus