Sennheiser HD 200 Pro

Varenr: 1092059
Sennheiser HD 200 Pro Sennheiser HD 200 Pro Sennheiser HD 200 Pro Sennheiser HD 200 Pro Sennheiser HD 200 Pro Sennheiser HD 200 Pro Sennheiser HD 200 Pro Sennheiser HD 200 Pro
791,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

TA MED DEG STUDIOLYDEN HJEM.

Som kreativ artisk, musiker eller lydtekniker så trenger du å fokusere på jobben du gjør. HD 200 Pro er mye mer en et sett hodetelefoner. De er konstruert som et verktly for å komme dypere inn i musikken. Det gir detaljert og kraftig lyd samtidig som det stopper lyd utenfra, om du er hjemme, i studio eller på scenen.

HD 200 PRO. Behold fukus på kunsten.


FREMRAGENDE OG FRAKTIG GJENGIVELSE.

Du kommer ikke til å glemme første gangen du lyttet med HD 200 Pro hodetelefonene. Det gjenskaper detaljer med ektrem oppløsning, du får hver detalj og hver forandring som har blitt gjort. Alt blir avslørt her. Du får en profesjonell gjengivelse som også har eksepsjonell dynamikk, det enten om du bruker din bærbare PC/MAC, på mikseren, elektrisk piano og så videre, og forbedrer din arbeidsplass. Og selvsagt er HD 200 Pro bra når du vil hente inspirasjon fra din favorittmusikk.


OVERLEGEN PASSFORM OG KOMFORT FOR LENGRE ØKTER.

Kanskje du skal bruke de over lengre tid, time etter time, kveld etter kveld. HD 200 Pro vil ikke følges tyngende å ha på seg da konstruksjonen har mer enn 70 år med erfaringer bak seg. Vi har minsket presset fra hodebåndet og brukt spesialutvalgte produkter på flater som har kontakt med deg. Resultatet er at øreputene er fjærlette og slutter seg perfekt mot hodet, du risikerer å glemme at du faktisk har de på.

REDUKSJON AV STØY UTENFRA FOR ALLE JOBBER I STUDIO; PÅ SCENEN ELLER HJEMME.

Når vi prater om komfort og øreputer; til bruk for tilbakelytting vil HD 200 Pro stenge ute enhver lyd som kan distrahere deg. Støyreduksjonen hjelper deg å lage musikk i et støyrent miljø.


HVA FØLGER MED?

  • HD 200 PRO
  • 6.3mm (1/4") stereo jack overgang

Produktinformasjon

Hodetelefon Aktiv støydemping Nei
Hodetelefon Bluetooth Nei
Hodetelefon form Rundt øret
Hodetelefon konstruksjon Lukket
Hodetelefon tilkobling 3.5mm og 6.3mm
Hodetelefon Utbyttbar kabel Nei
Impedanse hodetelefon 32 Ohm