Roland MV-1 Verselab

Sangproduksjonsstudio

Varenr: 1144246
Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio Roland MV-1 Verselab Sangproduksjonsstudio
8 226,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Ferdigstill mer musikk.

Når inspirasjonen slår til, hjelper VERSELAB deg med å fange, finpusse og ferdigstille ideene dine. Den lette, hands-on arbeidsflyten forenkler musikkproduksjon med moderne vokalinnspilling, patterngeneratorer, tusenvis av ZEN-Core-lyder, masteringeffekter, med mer. Plug-and-play-integrasjon med Rolands Zenbeats-app utvider produksjonsmulighetene dine ved å bruke datamaskin eller mobilenhet.*

  • Fullfør komplette sanger med inspirerende hands-on arbeidsflyt
  • Spill inn vokal med moderne effekter slik som Auto-Pitch, Harmonizer og Doubler
  • Utvalgt samling med over 3000 lyder for moderne stilarter, fra skaperne av TR-808
  • 4x4-pader og TR-REC stepsequencer for trommer, basslinjer og melodiske partier
  • Låtskrivingsverktøy og generatorer får deg i gang, og holder deg gående
  • Bruk den med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din, for enkel filoverføring
  • Plug-and-play-integrasjon med Roland Zenbeats-app utvider produksjonsmulighetene dine*
  • Høykvalitets miksing- og masteringeffekter for proffe resultater
  • Skap musikk på farten med strøm fra et mobilbatteri eller USB
  • Innebygget mikrofon og XLR mic-inngang med fantommating
  • Stereo 1/4 tommer I/O, doble hodetelefonplugger og MIDI I/O

 Alt-i-ett sangproduksjon med autentiske Roland-lyder og låtskrivingsverktøy som hjelper moderne musikkskapere på alle nivåer.

Sett i gang.

Musikkproduksjon kan kreve mye tid, penger og ekspertise. Og for mange produsenter er det vanskelig å vite hvor man skal begynne. VERSELAB har alt du trenger for å lage radioklare låter uten alle komplikasjonene, slik at du kan fokusere på det som betyr mest: musikken din.

Fra intro til outro.

Hvis du er vokalist, beatmaker eller begge deler, er det enkelt å lage komplette sanger med VERSELAB, uavhengig av ferdighetsnivået ditt. Beveg deg flytende fra ideer til beats, hook, og lytternes ører med sangmaler, patterngeneratorer, og en veiledet arbeidsflyt som holder deg på sporet. Enten du er nybegynner, går deg vill i alt for mange valg, eller trenger en slegge på skrivesperren, så er VERSELAB her for å holde det i gang.

Takter møter beats.

VERSELAB er laget for moderne musikkproduksjon og vokalinnspilling. Høykvalitets XLR mic-inngang gjør det enkelt å spille inn vokal med innebygde effekter slik som Auto-Pitch, Harmonizer, Doubler, med mer. Bare plugg inn en mikrofon, skru inn lyden, og sett i gang. Med 16 opptak med enkel tilgang, og mulighet til å kopiere dem hvor som helst i sangen din, så er arrangeringen enkel.

Lyder fra kilden.

For at låta skal slå an trenger du de beste lydene. Rolands lyder har bidratt til å definere hiphop og andre moderne sjangere i flere tiår, fra TR-808 til SP-404. Den soniske arven er pakket inn i VERSELAB, med over 3000 kuraterte lyder som treffer der de skal.

Få mer med ZEN-Core.

VERSELAB bruker den mest avanserte lydmotoren vår,ZEN-Core syntesesystemet. Den finnes i hjertet av de profesjonelle synthesizerene våre, og gir deg den aller beste lydkvaliteten. Med Roland Cloud kan du utvide det inkluderte lydbiblioteket med tusenvis av nye lyder, inkludert sjangerspesifikke lydpakker, for å holde musikken din fresh.

Hands-on musikkproduksjon

Gå videre fra mus og tastatur med VERSLABs inspirerende RGB-opplyste pader og hands-on kontroller. Ved å kombinere TR-REC stepesequenceren som finnes i legendariske Roland trommemaskiner med en ultraresponsiv 4x4 padmatrise, kan du hamre ut trommespor, basslinjer og melodiske partier like raskt som de kommer til deg.

 

Plug-and-play med Zenbeats.*

Med utvidende plug-and-play Zenbeats-integrasjon kan du koble VERSELAB til datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din for enda et nivå av produksjonsmuligheter. Miks VERSELAB-sangene dine eller bounce spor i Zenbeats, bruk plug-in-instrumenter og effekter, og mye mer via en USB-tilkobling.

Samarbeid og sammenkoble.

VERSELAB er kompakt, portabel og kan driftes av et mobilbatteri, slik at du kan lage låter omtrent hvor som helst. Samarbeid direkte eller på avstand ved å dele prosjekter eller bruke skylagringsfunksjonen i Zenbeats. Når sangen din er ferdig kan du mikse og mastre direkte i VERSELAB, for deretter å koble til mobilenheten din og laste opp til musikkplattformer eller sosiale kanaler.

*Zenbeats integrasjon tilgjengelig i februar 2021