Roland F701 Digitalpiano

Contemporary Black

Varenr: 1144236
Roland F701 Digitalpiano Contemporary Black Roland F701 Digitalpiano Contemporary Black Roland F701 Digitalpiano Contemporary Black Roland F701 Digitalpiano Contemporary Black Roland F701 Digitalpiano Contemporary Black Roland F701 Digitalpiano Contemporary Black Roland F701 Digitalpiano Contemporary Black Roland F701 Digitalpiano Contemporary Black
15 784,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Det strømlinjeformede pianoet for moderne hjem.


Hvis du lærer deg piano som en ny hobby, eller bare er ute etter å ta opp igjen spillingen, så vil du ha et instrument som passer stilen din. Noen tradisjonelle pianoer kan oppleves litt malplassert i moderne interiører, men F701 er laget med det moderne hjemmet i tankene. Det gir deg et stilig, diskret kabinett og en kompakt størrelse som enkelt passer inn på små steder. Men selv om minimalistisk estetikk glir lett inn i interiøret ditt og subtilt forbedrer utseendet til ethvert rom, så er F701s ytelse som musikkinstrument heftig og slående.


Du spiller med større uttrykk, takket være Rolands dynamiske SuperNATURAL lydmotor og PHA-4 Standard klaviatur som responderer på den minste berøring. Og hjemmet ditt vil fylles med vakker pianolyd, takket være det kraftige doble høyttalersystemet. For total konsentrasjon når du øver, kan du dykke ned i Headphones 3D Ambience-effekten, for et omsluttende lydlandskap som lar deg gi deg hen til musikken. Du kommer til å øve mer og lære raskere også, ved å bruke integrert Bluetooth-lyd og MIDI for å utforske alt fra YouTube-videoleksjoner til egne musikkapper.


Skyv opp lokket, velg en lyd som passer humøret ditt, og opplev F701: et gjennomført moderne piano som ser og føles like bra som det låter.

Funksjoner

  • Fyldig uttrykk fra Rolands SuperNATURAL Piano-teknologi
  • Den fullstendige opplevelsen og følelsen som på et akustisk piano med PHA-4 Standard klaviatur
  • Diskret, moderne design og kompakt størrelse som passer enkelt inn i ethvert rom
  • Headphones 3D Ambience for omsluttende og realistisk spilleopplevelse når du øver med hodetelefoner
  • Intuitivt display med ikoner som er enkle å bruke
  • Koble til smarttelefonen din med Bluetooth-lyd, og spill sammen med favorittsangene dine
  • Kompatibel med Rolands Piano Every Day-app, som oppmuntrer pianister under opplæring til å øve oftere
  • Tilgjengelig i finishene svart, hvit og lys eik

 


Tone og følelse som reagerer på berøringen din.

Med Rolands anerkjente SuperNATURAL lydmotor i kjernen gjenskaper F701 nøyaktig alle sidene ved den musikalske personligheten din, fra den kraftigste fortissimo til den skjøreste pianissimo. PHA-4 Standard- klaviaturet gjør inntrykket av et akustisk piano enda bedre, med "hammer action", "escapement" og elfenbensfølelse på de hvite tangentene, som kjennes svært autentisk, helt ned til det særegne "klikket" når hver tangent spilles på.



Strømlinjeformet betjening for en inspirerende spilleopplevelse.


F701 er enkelt å bruke og inspirerende å spille på, med intuitive kontroller og et ikonbasert display som er lett å lese. Legg vekk brukermanualen og begynn å utforske over 300 inkluderte låter du kan spille sammen med, øvingsvennlig metronom og en innspillingsfunksjon som lar deg evaluere framføringen din ved å lytte til det du nettopp har spilt.



 

Diskret kabinettdesign som passer til hjemmet ditt.


F701 er enkelt, slankt og subtilt, og passer rett inn i interiøret i hjemmet ditt, med avrundede hjørner og et integrert pianolokk som enkelt skyves åpent for tilgang til tangentene. Vi har til og med tenkt på baksiden, med ryddig plasserte tilkoblinger som gjør at pianoet kan stå i alle posisjoner, uten rotete ledninger i veien. Og med tre fargevalg er det enkelt å finne den perfekte matchen til rommet ditt: standard svart, ren hvit eller lys eik med elegant simulert tremønster.


 


Mer produktiv øving med apper og Bluetooth

Med et fokus på læring og Bluetooth-tilkobling gjør F701 øvingsøktene dine morsomme og svært produktive. Bluetooth-lyd lar deg koble opp smarttelefonen din og strømme musikk gjennom pianohøyttalerne og spille til, mens Bluetooth MIDI gjør det enkelt å få tilgang til nettbaserte læringsplattformer slik som Skoove, med flere. Eller prøv Rolands Piano Every Day-app, med sitt One Week Master-program som hjelper deg med å lære et nytt musikkstykke i løpet av en uke, komplett med automatisk innspilling av framføringen din for å sjekke hvordan du ligger an.

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 88
Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Ja
MIDI-tilkobling MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Ja - pianostyle
Sustainpedal inngang Ja