Roland AE-30 electronic wind instrument

Varenr: 1143833
Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument Roland AE-30 electronic wind instrument
18 509,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
01.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
En ny stemme for blåsere.

Rolands Aerophone-serie har åpnet opp en ny verden av kreative muligheter for blåserinstrumentalister, og Aerophone Pro gir deg den mest uttrykksfulle og spillbare opplevelsen hittil. Med et raffinert design, førsteklasses komponenter og en bred sonisk palett fra de mest avanserte lydmotorene våre, tar Aerophone Pro musikken din dit den aldri har vært før.

Standardfunksjoner

  • Elegant og raffinert design med de beste materialene og profesjonell tilkobling
  • Mer spillbar og responsiv enn noensinne, med sensorer og kontroller med lav forsinkelse
  • Over 300 akustiske og elektroniske lyder, fra tradisjonelle til moderne og verdensmusikkinstrumenter
  • Nyutviklede SuperNATURAL-lyder med autentisk akustisk lyd og respons
  • Avansert ZEN-Core syntesesystem for vintage og moderne synthesizerlyder
  • OLED-skjerm som er lett å lese, og ergonomiske kontroller
  • Lag harmonier med opptil fem stemmer, eller spill sammen med den nye dronefunksjonen
  • Bluetooth-lyd og MIDI, USB MIDI og tradisjonelle MIDI-porter
  • Innebygget høyttaler, hodetelefonutgang og batteridrift, slik at du kan spille overalt
  • Redigeringsapp for full visuell kontroll og avansert redigering på mobile enheter
  • Polstret bærebag i høy kvalitet, med store lommer for tilbehør

Forbedret av eksperter.

Med utviklingen av Aerophone Pro har vi vært i kontakt med de beste blåserutøverne verden over, for å se hvordan vi kunne ta Aerophone-opplevelsen til et nytt nivå. Tilbakemeldingene deres førte til mange gjennomtenkte forbedringer som virkelig forbedrer instrumentets utseende, følelse, lyd og spillbarhet. Resultatet er et revolusjonerende blåserinstrument som gir utøverne en ny og skikkelig uttrykksfull stemme.

Raffinert design.

Med bare ett blikk på Aerophone Pro vil du legge merke til det elegante nye designet og de eksklusive materialene. Utformingen ikke bare ser bra ut, den er også tynnere og enklere å holde, noe som gir en tryggere spilleopplevelse. Kontrollene er lette å nå, og den strømlinjeformede kroppen med aluminiumsuthevinger utstråler et diskret, men sofistikert utseende. Den separate OLED-skjermen føles som en integrert del av instrumentet, og kan ses fra alle vinkler i alle typer belysning.

Spill med lidenskap.

Aerophone Pro gjør det enkelt å få fram kreativiteten din og å gi deg hen til øyeblikket. Fingerstillingen er den samme som på en akustisk saksofon, og inkluderer en høy F#-tone, så du vet allerede hvordan du spiller på den. Og konfigurerbare kontroller for begge hendene, og en MIDI-inngang for fotbrytere utvider i stor grad framføringsmulighetene dine. Gjennom omfattende forskning og utvikling har pust- og bittsensorene blitt mer responsive og uttrykksfulle enn noensinne, med lav forsinkelse og konfigurerbare innstillinger som passer din unike spillestil.

Autentisk messing, treblåsere, strykere, med mer.

Aerophone Pro omfatter en hel messing- og treblåsavdeling i ett enkelt instrument. Det er nye, forbedrede sopran-, alt- og tenorsaxer, skinnende nye trompetlyder og autentiske verdensmusikkinstrumenter, slik som den fantastiske nye duduken. Alle er utviklet i nøye samarbeid med profesjonelle blåserinstrumentalister. SuperNATURAL-teknologien vår oversetter hver nyanse i spillingen din med livaktig dynamikk, artikulasjon og overtoner. Det er støtte for flere ulike fingerstillinger, mens nye kontrollervalg gjør det mulig med karakteristiske spilleteknikker på et utvalg instrumenter, fra mainstream til eksotisk.

De beste synthesizerlydene våre.

Med Rolands ZEN-Core syntesesystem er Aerophone Pro en utrolig kapabel blåsersynthesizer. ZEN-Core er den nyeste lydmotoren vår som finnes i de beste synthesizerene, slik som FANTOM og JUPITER-X, og Aerophone Pro inneholder forhåndsinnstillinger som er laget av de beste lyddesignere for blåsersynther. Du får alt fra vintage analoge synthlyder til moderne hybridlyder, med uttrykket og artikulasjonen bare et blåserinstrument kan gi.

Innta scenen. Og studioet.

Aerophone Pro gir deg kraftfulle og uttrykksfulle framføringer i enhver situasjon. Det robuste designet og MIDI-tilkoblingene gjør den perfekt for enhver spillejobb, eller som kjernen i et blåserkontrollert produksjonsstudio. Og med en hodetelefonutgang, Bluetooth MIDI, innebygd høyttaler og batteridrift kan du ta den fram og spille når og hvor inspirasjonen treffer deg.

Lydadministrasjon.

Aerophone Pros kraftfulle inkluderte redigeringsverktøy lar deg personalisere lyder på stedet. Enda mer avansert tilpasning er tilgjengelig via redigeringsappen, der du også kan administrere lydbibliotek for ulike spillesituasjoner. Og med enkle, valgbare sceneminner og favoritter kan du lett navigere deg gjennom det store utvalget av lyder og markere dem slik at du kan finne dem igjen umiddelbart.