Roland VC-1-DL twoway SDI/HDMI converter

with Delay og frame sync

Varenr: 1141941
Roland VC-1-DL twoway SDI/HDMI converter with Delay og frame sync Roland VC-1-DL twoway SDI/HDMI converter with Delay og frame sync Roland VC-1-DL twoway SDI/HDMI converter with Delay og frame sync Roland VC-1-DL twoway SDI/HDMI converter with Delay og frame sync Roland VC-1-DL twoway SDI/HDMI converter with Delay og frame sync Roland VC-1-DL twoway SDI/HDMI converter with Delay og frame sync
8 780,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
25.08.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Bi-retningsgivende SDI/HDMI med forsinkelse og rammesynkronisering

rolands nye videokonvertere adresserer etterspørselen etter av høy kvalitet, tapsfri video- og lydomformere for live/postproduksjon samt installerte systemer. De inkluderer  Roland VC-1-HS  (HDMI til SDI),  VC-1-sh  (SDI til HDMI),  VC-1-DL  (Bi-Directional SDI/HDMI med audio/video forsinkelse og rammesynkronisering) og  VC-1-SC  (opp/ned/kryss skannekonverterer/fra sdi/hdmi).


 

  • HDMI til SDI -konvertering
  • SDI til HDMI -konvertering
  • Tapfri bildekonvertering
  • 3G (nivå A & amp; B)/HD/SD SDI
  • HDCP -støtte
  • Innebygd rammesynkronisator
  • Lydforsinkelse - opptil 9 felt (4,5 rammer)
  • Videoforsinkelse - Opptil 9 felt (4,5 rammer )
  • VC-1 RCS, PC/MAC-kontrollapplikasjon
  • Valgbar kanal for innebygd/de-embedded lyd


VC -1 Video Converter Series


VC-1 Video Converter Series gir kompromissløse bildekvalitet ved å opprettholde videokarakteristikkene til det originale signalet med rike-svarte og superhvite. Det er ingen sammenflettede gjenstander eller andre konverterings- eller signalfeil som noen ganger finnes med andre videokonvertere. VC-1-serien har også en ombord-clocker for å kompensere for demping av SDI-signaler som er ført over lange avstander. VC-1-serien støtter også både nivå A og B 3G-SDI, og lar deg koble til en rekke SDI-kilder av høyere kvalitet.


VC-1-serien er HDCP-kompatibel slik at du kan konvertere eller Gjennomførings-HDCP-signaler med unntak av en hvilken som helst SDI-utgang. VC-1-DL gjør det mulig for HDCP-signalet å bli forsinket. Valgbar lydinnstilling og de-embedding lar deg rute forskjellige lydkilder til eller fra videoenheter. Digital AES/EBU-inngangs- og utgangssignaler støtter og sikrer at lydsignaler av høy kvalitet kan opprettholdes gjennom signalstrømmen.


Roland VC-1-DL


I levende produksjon når du legger til flere videokomponenter til en signalstrøm, introduseres latenstid. VC-1-DL-omformeren tillater ikke bare toveis konvertering av SDI/HDMI, men den gir også rammesynkronisering og forsinkelsesjustering på opptil 9 felt (4,5 rammer) for lyd og video uavhengig. Dette er nyttig når du holder forskjellige typer kameraer synkronisert i tillegg til å sikre at en projektor holder seg synkronisert med en LED -vegg. På denne måten er det et uunnværlig verktøy live produksjon, kringkasting og innspilling av applikasjoner.