Roland V-600UHD Video switcher

4K HDR Multi-format

Varenr: 1141939
148 820,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
25.08.2022

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

4K uten kompromiss

Oppgradering til 4K forbedrer bildekvaliteten i produksjonene dine,
Så hvorfor kompromiss med bryterne som kan levere flere piksler, men utelater de sanne egenskapene til 4K?


Høyt dynamisk område [ HDR]

V-600UHD bruker høyt dynamisk område [HDR], så hendelsene dine ser fantastiske ut. Du ser ikke bare flere piksler, du ser bedre, mer dynamiske utseende piksler som bevarer detaljene i de mørkeste og lyseste områdene i et bilde. HDR gir velbalansert scenebelysning uten overmetting for Imag (og det er lettere å oppnå sammenlignet med bruk av SDR.) Og SDR-dynamiske rekkevidde-signaler kan også legges inn og byttes med V-600UHD.


Full 60Hz-ramme ramme Rate

Med full 60Hz framerate-støtte leverer V-600UHD et jevnt, skarpt videobilde uten uskarpheten som er vanlig når rask bevegelse vises ved 30Hz oppdateringshastigheter.


Et mer levende fargerom

V-600UHD støtter Rec.2020, den høyeste spesifikasjonen brede fargespillet (WCG), samt RGB og Rec.709-standarder for å vise det bredeste spekteret av synlige farger. Dette gir et økt nivå av realisme og forbedret fargekraft, spesielt for røde og gule fargekonsern.


10-bit 4: 4: 4 pixel-Accurate Color

Intern 10-bits fargedybdebehandling reduserer Fargebånd og skjerper kilder med høy detaljer fra datamaskiner. Dette gjør det lettere å lese små skrifter og andre fine detaljer, selv når du drastisk skalert og forstørret.


Støtte for DCI Cinema 4K -oppløsning

Ikke alt 4K -innhold har samme sideforhold. Selv om 4K -innhold alltid er 2160 piksler høyt, er DCI eller “Cinema 4K” 4096 piksler bredt, som er 256 piksler bredere enn UHD. V-600UHD lar deg bytte og vise innhold i det opprinnelig tiltenkte aspektforholdet, uten beskjæring eller brevboksing.


Høyre I/O for showet ditt

V-600UHD har fire HMDI 2.0 og to 12G SDI -innganger, perfekt for hendelser som trenger flere datamaskiner og videoavspillingskilder komplett med Imag Camera -støtte. Hver inngang støtter uavhengig av inngang og skalering av HD, full HD, UHD 4K og DCI 4K, samt PC -oppløsninger fra UXGA til DCI 4K - uten noen omformere nødvendig. AUX Destination Switching gjør det enkelt å inkludere monitorer i nedtrinnet, mens den konfigurerbare multi-visningsmonitoren lar deg se alle dine kilder, programmer og forhåndsvisninger-med et øyeblikk. Hver utgang støtter også nedskalering til full HD for utgang til streamingkodere eller andre HD-utstyrte destinasjonsskjermer.


Fang all handlingen med et enkelt 4K-kamera

Du trenger ikke flere kameraer for flere skudd . Hvis produksjonen din krever et bredt skudd av scenen, et middels skudd av talepanelet og nærbilder av hver høyttaler, har V-600UHD du dekket med innebygd region av interesse [ROI]. Dette lar deg peke et enkelt 4K-kamera på scenen og bruke V-600UHDs inngangsdeling og skaleringsfunksjoner for å beskjære opp til åtte "kamerabilder" som du kan tilordne V-600UHDs krysspunkter. Øk produksjonsverdien din uten å øke kameratellingen, kompleksiteten eller kostnadene.


Bli kreativ med komposisjon

V-600UHD støtter to bilde-i-bilde-vinduer (PNP) som tilbyr så mye mer enn enkel Faste innsatte vinduer. Du kan oppnå resultater som kan sammenlignes med dedikerte skjermprosessorer, med fullt tilpassbare aspektforhold, størrelser og inngangskildeskalering - og la deg vise hva du vil, uansett hvor du vil. Kombiner fleksibel PNP med det ultra brede pikselantallet av DCI 4K for å lage engasjerende og imponerende skjermsett.


Integrer med lydsystemet

innebygd lyd fra digitale videosignaler kan være vanskelig å integrere i lydsystemer på et arrangement eller forestilling. Overlegen lydstyring ligger i hjertet av V-600UHD, med fleksibel 24-biters 48kHz lydbehandling som lar deg unngå problemer før de oppstår. Du kan støttet lyd fra den valgte kilden og sende til en ekstern lydmikser ved hjelp av lyd følger video. Eller programlyd som returnerer fra samme konsoll kan også være innebygd i en eller alle videoutganger og deretter sendes til nettet, en opptaker eller overløpsrom.


Den beste løsningen for å jobbe med LED -skjermer

LED Displayeteknologi har raskt blitt et allsidig kreativt verktøy for begivenhetsdesignere, enten de tjener som bakgrunn for en scene eller et stort bakteppe på en musikkfestival. Utfordringen er at når du bruker Imag -kameraer med en lys LED -bakgrunn og en SDR -bryter, er det vanskelig å tenne en programleder eller utøver når du står foran LED - de fremstår bare som en skyggefull disposisjon. Men nå kan du enkelt jobbe med lite lys stadier og lyse bakgrunner; Bare bruk et HDR-kamera med V-600UHD, og ??emnet vises ordentlig opplyst.


Bedriftsarrangementer og festivaler bruker pikselbredder som overskrider HD-formatets piksler fra 1920. Med V-600UHDs støtte for DCI Cinema 4K-oppløsning, kan du bytte innhold for å vise bilder opptil 4096 piksler bredt, og oppfylle den kreative visjonen til ambisiøse begivenhetsdesignere. V-600UHD tilbyr utrolig høykvalitets "dot-by-dot" -utgangsskalering som lar deg direkte koble til en LED-skjermkontroller ved de nøyaktige pikseldimensjonene, uten den ekstra kostnaden og økt latens av en dedikert skaleringsprosessor.