Roland XS-42H

Matrix switcher

Varenr: 1141938
Roland XS-42H Matrix switcher Roland XS-42H Matrix switcher Roland XS-42H Matrix switcher Roland XS-42H Matrix switcher Roland XS-42H Matrix switcher Roland XS-42H Matrix switcher Roland XS-42H Matrix switcher
16 560,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
25.08.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Møte. Dele. Gjenta.


XS-42H er Switcher hvem som helst kan koble til og umiddelbart starte
Deling informasjon til ett eller to skjermer for effektive møter og kramper.
Det er enkelt installert uten noen AV-erfaring svinger Eventuelle flatpanel -TV
inn i et møteromssystem.


 

  • Bytt opp til fire HDMI -innganger til en eller to skjermer
  • Kjør og bytt møtet fra en nettleser på et nettbrett, telefon eller PC (tilkoblet til samme nettverk)
  • Innhold viser automatisk med automatisk inngangsdeteksjon
  • Arranger møtesinnstillinger for forhåndsinnstillinger for forhåndsinnstillinger for forhåndsinnstillinger Minner om vanlige møteoppsett med trykk på en knapp


 

Når det gjelder å dele ideer og samarbeide, er det viktig å lage riktig miljø. Den økende populariteten til ‘Huddle Spaces’ viser at folk trenger raske, fleksible måter å møte og få ting gjort på. Men hvor mange ganger har du vært på et møte, bare for å kaste bort de første 10 minuttene på å prøve å koble den bærbare datamaskinen til den store skjermen eller projektoren? Og når 'hjemme' TV -er brukes til virksomhet, innser du raskt at de ikke er opp til oppgaven - med klumpete fjernkontroller og brukergrensesnitt som er uegnet for gjentatte ganger å bytte innganger.


Roland XS-42H får møtene dine i gang på kort tid, med rask sømløs forbindelse på opptil fire datamaskiner og nettbrett over HDMI. Installert på få minutter betyr XS -42H at du kan miste fjernkontrollene, glemme 'tilkoblingsangst' og lage et møteområde som alle og alle kan bruke i løpet av sekunder - uten å måtte ringe IT -avdelingen enda en gang.

< P>
DIY - Huddle uten problemer

Profesjonelt installert Huddle Space AV -systemer er ikke billige - og for mindre selskaper er kostnadene ofte uoverkommelige. Men hvis du kan montere en TV på en vegg, kan du installere og sette opp Roland XS-42H, og gi deg et kos som vil gjøre alles liv enklere. XS-42H er liten, lett og lett å plassere, og den medfølgende monteringsbraketten betyr at den kan være plassert utenfor syne, men klar til handling. Du trenger ikke engang å trykke fysisk på knappen for å endre inngangskilder, da XS-42H kan kontrolleres fra en nettleser på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen.


Ikke mer 'Gjett Inngangen '

Selv når du vellykket kobles til en skjerm, kan du ikke se' skjermbildet ditt fordi riktig inngang ikke er valgt. Dette utløser en syklus av kaos når du krymper etter de riktige inngangsinnstillingene, mens alle begynner å sjekke smarttelefonene sine. XS-42Hs bilinngangsdeteksjon løser dette problemet ved automatisk å bytte til en nylig tilkoblet enhet, noe som gjør overgangen til en ny programleder utrolig glatt mens de holder alle fokusert på møtet.


Koble til selvtillit < /p>

XS-42H kan koble til og vise et betryggende utvalg av kilder. Det oppnår dette på to måter; Edid og skalering. EDID (eller utvidet skjermidentifikasjonsdata) forteller din PC eller nettbrett riktig oppløsning til utdata, slik at du aldri trenger å bli involvert. Skalering lar deg koble til, bytte og vise mellom en rekke forskjellige kilder og oppløsninger - så uansett hva som skjer, vil det komme bra ut.


Bytt ut blanke skjermer med noe spesielt

Når en datamaskin er koblet fra, kan XS-42H automatisk gå tilbake til en spesifisert inngang i stedet for den typiske svarte skjermen til en tom inngang. Dette lar deg vise et lagret stillbilde med bedriftens logo, navnet på møterommet eller en tilkoblet Apple TV eller Chromecast -skjermsparer. Du kan til og med gi en fin hilsen til deltakerne før møtet begynner.


Koble til bedre høyttalere for overlegen lyd

Selv om de fleste TV -LED- og LCD -paneler ser bra ut, ser det bra ut, den Lyd er ofte en ettertanke. Roland XS-42H inkluderer stereo-RCA-utganger for tilkobling til eksterne høyttalere eller lydlinjer, for dramatisk overlegen lydkvalitet. Den interne lydmikseren til XS-42H vil bytte lyd for å matche videoinngangen, ved å bruke lyden som er innebygd i datamaskinens HDMI-signal-ingen ekstra lydkabler som kreves.


Bli mer gjort med to Skjermer

Bruke to skjermer side om side lar deg dele mer informasjon og få mer gjort. Du kan sammenligne flere dokumenter, undersøke nettet mens du oppdaterer et forslag, eller har en videokonferanse på den ene skjermen med forskningsmateriell på det andre. XS-42H lar deg gjøre alt dette og mer, med ti scener som kan huskes for automatisk å bytte begge skjermene til riktig inngangskilder, sammen med riktig lyd.


High-end berøringsskjerm Operasjon, uten kostnad

high-end AV-møteromssystemer inkluderer ofte et berøringsskjermgrensesnitt-vanligvis med en high-end kostnad. XS-42H lar deg bruke et rimelig nettbrett som en praktisk berøringskontroller, via nettleserapplikasjonen. Når du er koblet til firmanettverket, kobles du bare til XS-42Hs IP-adresse og bruker nettbrettet til å velge forhåndsinnstillinger, bytte innganger og kontrollere volumet-alt uten å måtte forlate setet.


Keep Huddleplassen som er brukbar for hvert møte.

Innstilling av en standardinngangskilde forlater møteområdet og er klar til å gå før hvert møte. Avanserte menyfunksjoner kan bare nås på en sekundærskjerm.