Roland VP-42H Video processor

Varenr: 1141933
Roland VP-42H Video processor Roland VP-42H Video processor Roland VP-42H Video processor Roland VP-42H Video processor Roland VP-42H Video processor Roland VP-42H Video processor Roland VP-42H Video processor Roland VP-42H Video processor Roland VP-42H Video processor
17 616,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
25.08.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Alt du trenger, på en enkelt skjerm

Roland VP-42H videoprosessorlag og ordner flere videokilder til en enkelt skjerm med dynamiske overganger for effektive og engasjerende presentasjoner,
Digital skilting og møteapplikasjoner.

  • Kombiner opptil fire HDMI-videokilder til en enkelt utgang
  • Enkel oppsett og fjernkobling med nettleserbasert nettverkskontroll
  • Koble til og bytt flere oppløsninger samtidig
  • Lydstyring og tilkobling til eksterne lydenheter
  • Bevegelseskompetanse for væskeoverganger mellom komplekse skjermsett
  • Keyer -funksjon for overlegg og avanserte komposisjoner

Standarden for visuelt innhold for presentasjoner og hendelser øker hele tiden. Mens noen arenaer støtter flere skjermer som samtidig kan sende inn Imag eller presentasjonsmateriell, er det ikke alltid praktisk eller rimelig. Men hvis du ikke kan få det til å fungere med flere skjermer, hva med å bruke en enkelt storskjerm som kan vise alt du trenger-komplett med flere innsatte vinduer og glatte, iøynefallende overganger?

Tradisjonelt, tradisjonelt, Lagdeling og bytting av flere kilder innenfor en enkelt skjerm er komplisert og dyrt, noe som krever at dyktige operatører skal holde det hele i arbeid. Dette har presset teknologien utenfor rekkevidde for de fleste hendelsesprodusenter - til nå. Roland VP-42H videoprosessor tilbyr tilpassbare komposisjoner for opptil fire innganger, med bevegelsesbasert scenebytte for en fantastisk visuell innvirkning.


Maksimal effekt, minimum innsats

VP-42H går langt utover typiske svitsers. Du kan øyeblikkelig bytte mellom ‘scener’ som inneholder forhåndsinnstilte arrangementer av lagdelte kilder i tilpassbare innsatte vinduer. VP-42H overgår jevnt mellom nåværende og neste scener ved automatisk å flytte og endre størrelse på vinduene til sine nye posisjoner. Og svært imponerende sceneendringer som pleide å ta timer å programmere nå, skjedde nå ved å trykke på en knapp.


Enkel, solid bytte

Ikke alle hendelser krever kreativ skjerm og avansert Sceneovergangsevner. For enklere scenarier fungerer VP-42H som en ekte sømløs sømløs bryter, med en nøkkel for å lage overlegg og muligheten til å vise stillbilder via USB-stasjon-perfekt for logoer og sikkerhetsbilder.

< BR> Fleksibel lydfunksjon

Roland VP-42H inkluderer stereo RCA-utganger for de-embedding lyd fra tilkoblede HDMI-kilder og sendte den til andre enheter som høyttalere og miksere. Nivåer for hver kilde kan settes av den interne lydmikseren, og hvis VP-42H blir brukt som kompositor for opptak eller streaming, kan lyden fra en ekstern mikser eller andre kilder kobles til RCA-inngangene og innebygd i HDMI-utgangssignal.


Rask og praktisk nettleserbasert oppsett

Konfigurer raskt scener ved å bruke nettlesergrensesnittet for ditt nettverkstilkoblede VP-42H. Hver inngangs lag kan skaleres, beskjæres, zoomes og plasseres ved å bare klikke og dra. Så selv på et stort arrangement vil en VP-42H koblet til en stor skjerm være i gang på sekunder, og la deg bruke en trådløst tilkoblet nettbrett for å sette opp komposisjoner på kort tid.