Roland JU-06A Boutique synthesizer

JUNO der du vil.

Varenr: 1136948
Roland JU-06A Boutique synthesizer JUNO der du vil. Roland JU-06A Boutique synthesizer JUNO der du vil. Roland JU-06A Boutique synthesizer JUNO der du vil. Roland JU-06A Boutique synthesizer JUNO der du vil. Roland JU-06A Boutique synthesizer JUNO der du vil. Roland JU-06A Boutique synthesizer JUNO der du vil. Roland JU-06A Boutique synthesizer JUNO der du vil. Roland JU-06A Boutique synthesizer JUNO der du vil.
4 851,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

JU-06A synthesizer

 

Alt du elsker ved vintage JUNOer—i én synth

 

For mange defineres 80-tallssoundet av vintage Roland JUNO synthesizere. Med økende popularitet på bruktmarkedet er det mange keyboardister som enten ønsker seg en, eller angrer på at de tidligere solgte en. Med JU-06A kan du få lyden, looken og egenskapene fra både JUNO-60 og JUNO-106 i ett driftssikkert moderne instrument som du kan ta med deg overalt.

 

JUNO der du vil.

JU-06A er kompakt, men likevel komfortabel til lange studiosessions og episke liveopptredener. Den er batteridrevet og har en praktisk innebygd høyttaler, så JUNO drar dit du drar. De robuste metallpanelene og jevne sliderne med metallholdere kjennes bra og håndterer utfordringene i livet på veien (også selv om det bare er den daglige transportruten din). Og den ser ut som den skal, med den autentiske vintage stylingen vi alle kjenner og elsker.

 

To klassiske JUNOer i én.

JU-06A kombinerer det beste fra JUNO-60 og JUNO-106 i én synth. Den har high-passfilteret fra 106, den envelope-kontrollerbare pulse-width-modulasjonen fra 60, og den unike måten filtrene fungerer på fra dem begge. Du kan bytte umiddelbart mellom disse fra frontpanelet. Lyden er umulig å skille fra sine vintage motstykker, selv når man tweaker kontrollene eller bruker ekstreme innstillinger. Og ingen vintage JUNO er komplett uten den virvlende lyden av den legendariske chorusen, nøye gjenskapt helt ned til den

(heldigvis justerbare) støyen vi elsker.

 

Arpeggio, akkordminne og step-sequencer.

Du foretrekker kanskje filteret i JUNO-106, mens du samtidig savner arpeggiofunksjonen i JUNO-60. JU-06A har begge deler, og på toppen av det hele har den også akkordminne og integrert sequencer. Å lage sekvenserte linjer med akkordminne skaper polyfoniske fraser som er så fyldige at man ikke skulle tro de kom fra noe som får plass i ryggsekken din.

 

MIDI,- USB- og ekstern klokke-inngang.

Med USB-lyd/MIDI og MIDI-jacker i full størrelse kan du spille og synkronisere med omtrent alle typer utstyr. Det er også en inngang for ekstern klokke så du kan synkronisere til vintage analoge instrumenter eller moderne Eurorack-systemer. Dette er ikke bare praktisk, det å bruke en ekstern klokke til å drive en innebygget sequencer kan også resultere i uventede fraser, rytmevariasjoner og andre positive “uhell”.

 

Legg til tangenter med mer.

Den kompakte størrelsen gjør at JU-06A passer omtrent overalt og kontrolleres enkelt fra et masterkeyboard eller DAW. Legg til en DK-1 Boutique Dock for et raffinert utseende og tre praktiske vinklingsposisjoner. Eller legg til en K-25m keyboardenhet, og du får et helt komplett bærbart instrument som gir deg en befriende opplevelse helt uten ledninger og andre hindringer.

Produktinformasjon

Batteridrift Ja
Batteritype 4xAA (batterier følger med)
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei