Roland DJ-707m Mobile DJ Controller

Varenr: 1136178
Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller Roland DJ-707m Mobile DJ Controller
12 529,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

For DJer som vil gjøre mer enn å bare mikse musikk
Mobile DJs spiller ikke bare musikk – de er også MC, lydtekniker, lysdesigner, noen ganger også sjef for hele festen.
Denne omfattende arbeidsmengden betyr at de trenger utstyr som hjelper dem i mer enn å bare mikse sanger sammen.
Hils på Roland DJ-707M som fyller en rekke funksjoner; en integrert live-mikser, et høyttaler-management, en fullpakket DJ-kontroller som kan takle alle krevende lydbehov en mobil DJ har.

Make Sure It Bumps—Without Any Bumps
DJ-707M har DSP fra Rolands digitale live-miksere for å sikre at du kan levere den kraftigste og reneste lyden som er mulig, enten det er gjennom ditt eget PA-system eller det som står på spillestedet.
Uansett hvilke gig du har, vil dine oppdragsgivere huske deg for fantastisk lyd, takket være funksjoner som lar deg takle det uventede – enten det er at laptopen krasjer, gjesteopptredener, kameramannens behov eller utfordrende lydproblemer som feedback.

Scene Presets
Ved hjelp av 10 innebygde scenes kan du lagre “go to”-settinger for audio routing, høyttaler-management og systemoppsett – og hente disse fram når du trenger dem.
Scenes er veldig tidsbesparende til standard event-konfigurasjoner. Her kan du veksle mellom innstillinger for dine ulike høyttaleroppsett og hente inn custom-oppsett for steder der du spiller jevnlig.

Loudspeaker Management x3
Utganger for master, booth og zone, lar deg ha uavhengige innstillinger for ulike høyttalere, blant annet fire bands EQ, multiband-kompressor, limiter og mono-modus..
Det er som å ha tre prosessorer for høyttaler-management bygget inn i en og samme boks.

Anti-Feedback
Feedback under en gig er skummelt, da det kan ødelegge en tale – eller hele arrangementet.
Innebygget feedback suppression er alltid på vakt etter feedback – oppdager det sågar før det skjer – og justerer høyttalerutgangene automatisk.

Doble USB-porter
Koble til to datamaskiner på samme tid for en backup, eller sømløs overgang mellom to DJer.
USB B-porten fungerer også som et standard USB audio lydkort.

Innganger for gjesteartister
Når en gig inkluderer en gjesteartist kan du enkelt plugge dem inn i 1/4-jack-innganene i fronten eller 1/8 stereo aux-inngangen – uten å avbryte din DJ-konfigurasjon.

Zone Output
Den fullt ut konfigurerbare zone-utgangen med egen dedikert nivåkontroll er ideell for å lage en egen miks for en kameramann, å sende ulik musikk til et annet område i venuen, eller å koble til en subwoofer.

Størrelse som ikke ofrer mulighetene
Den kompakte DJ-707M er pakket med mer funksjoner og spesifikasjoner enn langt større kontrollere som ikke passer inn i en trang DJ-booth og som er tyngre å ta med seg uten en egen varebil.

Bygget for å vare
Du kan ikke jobbe om din DJ-kontroller ikke fungerer.
Derfor er DJ-707M bygget for livet på veien med kraftige, forsterkede metalldeler på både inn- og utsiden.

Riktig størrelse for DVS
DJ-707Ms størrelse passer perfekt mellom platespillere og DJ media-spillere.
Og den er klar for DVS, slik at du kan bruke den som den ultimate mobile DJ-mikseren med ditt oppsett.

Mikrofonsjekk 1, 2...3 & 4
DJer vet at det som virkelig rocker en opptreden er god lyd i mikrofonen.
DJ-707Ms mikrofonseksjon som er designet for å håndtere enhver situasjon, fra enkle taler og opplysninger til auto-tunede karaoke-opptredener.

Fantastiske mikrofonpreamper
Med DNAet fra en profesjonell lydmikser, har DJ-707M mikrofonpreamper i studiokvalitet, med uavhengig gain, low-cut og noise-gate på hver kanal.

EQ og effekter av høy klasse på mikrofonene
Individuell på/av, nivå, tre bands EQ og effektkontroller lar deg skru den lyden som er nøyaktig riktig for hver mikrofon.
Og med dedikerte hardware-effekter, fra rene klanger og delayer til skala-basert auto-pitching og auto-ducking, har du total kontroll over din vokallyd.

Opp til fire mikrofoninnganger
Når du trenger fleksibilitet kan fire aux-innganger i fronten brukes med mikrofoner – bare flipp bryteren til MIC for riktig nivå og impedans.
Dette gir deg totalt fire mikrofoninnganger, nok for at hele partyet kan synge med!

Når du elsker å være DJ
Etter at all planlegging av eventet, opprigg, taler og introduksjoner er unnagjort, gjenstår det å ta kontroll på festen og få alle til å danse.
DJ-707M lar deg til fulle uttrykke dine ferdigheter som DJ, ved å kombinere full Serato DJ Pro-integrasjon med kreative verktøy som du bare vil finne på en Roland DJ-kontroller.

Serato DJ Pro
Med full støtte for Serato DJ Pro kan du bruke cues, loops, rolls, pitch play, slicer med mer.
Serato DJ Pro har også iZotope audio-effekter som tilpasser lyden din med enkel one-knob kontroll.

Fullt justerbar crossfader
Gjør perfekt scratching og myke overganger med en kraftig crossfader med full-range kurve-settinger og crossfader-marginer som kan justeres i softwaret.

Kanal filter og FX
Rolands vellydende hardware-effekter kan assignes individuelt til en dedikert filter/FX-knapp på hver enkelt kanal, og inneholder Filter, Dub Echo, Jet, Noixe, Reverb, Delay, Bit Crush, Phaser og Noise 2.

TR-Drums + innebygde lydeffekter
Det finnes en Roland TR-trommemaskin skjult under Deck 3, slik at du kan forsterke låtene dine med klassiske trommelooper fra TR-808 og 909, eller lage egne backingbeats for musikere.

Om du setter Deck 4 til OSC kan du fyre av sweeps, synth stabs og andre innebygde DJ lydeffekter for å krydre en miks.