Roland AX-EDGE Keytar White

Profesjonell keytar-synth

Varenr: 1119980
Roland AX-EDGE Keytar White Profesjonell keytar-synth Roland AX-EDGE Keytar White Profesjonell keytar-synth Roland AX-EDGE Keytar White Profesjonell keytar-synth Roland AX-EDGE Keytar White Profesjonell keytar-synth Roland AX-EDGE Keytar White Profesjonell keytar-synth
10 523,-
-+
5 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
20.07.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Dagens publikum forlanger dynamiske sceneopptredener som står ut.  Som artist ønsker du gjerne mest mulig kontakt med dine fans, og å ta din plass i rampelyset. AX-Edge bygger på flere tiår med utvikling og læring, fra artister over hele verden som har fortalt oss hva som er den ultimate performance-synthesizeren. AX-Edge har et elegant, moderne design, som kan endres ved hjelp av utskiftbare “Edge blades”. Brettet har 49 tangenter i full størrelse, og lydsettet er spesielt skrudd sammen for “keytarister”.  Gjennom hele AX-Edge vil du finne gjennomtenkte design-løsninger som gir deg friheten og selvtilliten du trenger for virkelig å uttrykke deg på scenen.

 

Funksjoner:

 • 49 tangenter i full størrelse, med anslagsfølsomhet og channel aftertouch
 • 256 toners polyfoni
 • 4 parts + Vocoder med mikrofoninngang
 • 320 programmer og mer enn 500 preset-lyder for keytarister
 • 79 typer part multieffekter og part EQ. 79 typer program multieffekter, chorus, reverb, master kompressor og master EQ
 • Tone Remain-funksjon gjør at lyden henger over når du skifter lyd, uten unaturlige avkuttinger
 • Ribbon controller, modulation bar og assignbare kontroller for uttrykksfulle sceneopptredener
 • Opp til 4 timer batterdrift* (eller AC adapter)
 • Bluetooth MIDI og editor app for tilpassing av trådløs lyd
 • Veier bare 4,2 kg (uten batteri) *Kun oppladbare Ni-MH batterier.
 • Tilgjengelig i sort og hvit modell, med avtagbart “Edge Blade” for en litt annen look
 • Ett ekstra “Edge Blade” følger med, for å utvide de visuelle mulighetene med din AX-Edge
 • Lydfil playback via eksternt USB-minne
 • Master MIDI kontroller for å styre lydmoduler, plugins med mer
 • Dobbelt display-system, optimalisert for sceneopptredener
 • ST-AX2 stativ er tilgjengelig som support, gir stødig og trygg støtte

 

 

 

Gi din sceneopptreden den rette “edgen”

Tilstedeværelse på scenen er alfa og omega, og du jobber hardt med å utvikle ditt image som soloartist eller som band.  AX-Edge er designet for å ikke bare se fantastisk ut på scenen, men også å matche din egen, unike stil.  Den er tilgjengelig i sort eller hvit, og begge farger har individuelle designelementer som gjør at den står ut, som “none-more-black” tangenter og utskiftbare “Edge Blades”. AX-Edge kommer med ett ekstra “Edge Blade” i esken (et sølvblad for den sorte modellen og et gullblad for den hvite). Du kan også lage dine egne originale design.  Skap et utseende som matcher ditt bands stil, eller bytt ut “Edge blad-ene” for å holde deg fresh.

 

Fra sceneklare klassikere til spesialskrudde lyder

Vi stappet ikke AX-Edge full av ordinære preset-lyderen. Den kommer med et kuratert lydsett som benytter alle mulighetene i våre siste teknologier.  De innebygde lydene er optimalisert for sceneopptredener, og for å lage lyder som kutter gjennom – også i et høylytt band.  Dedikerte knapper for dine favorittlyder gir deg umiddelbar tilgang til “edgy” lead-lyder, store, feite basser og alle andre typer keyboardlyder som er perfekte for keyboardisten som ønsker seg fram i rampelyset. Enten du spiller solo, eller sammen med dine bandkompiser.  Om du liker å skru egne lyder kan du koble deg til AX-Edge editor appen via Bluetooth MIDI, og tweake programmene slik du vil ha dem – trådløst. Splitter og layers lar deg utnytte det ekspansive keyboardet i full størrelse, samt en rekke nye, fantastiske effekter. For eksempel master kompressor og EQ, som gir deg polert studio-lyd uansett hvilket sted du spiller.  Ved hjelp av Tone Remain-funksjonen kan du skifte program sømløst, uten at lyd eller effekthaler kuttes av.

 

Ta kontroll over egen opptreden – med begge hender

I motsetning til keyboardister som spiller bak en tradisjonell keyboardrigg har keytarister muligheten til “å se sine fans i hvitøyet”. Når øyeblikket ditt kommer gir AX-Edge deg hands-on kontrollen du trenger for å lande din fantastiske opptreden, enten du behøver en liten nyanse, eller “over-the-top” intensitet. På “halsen” sitter svært intuitive kontroller som virkelig kan ta din opptreden til neste nivå. Disse kontrollene er finpusset på, etter flere tiår med utvikling og tilbakemeldinger fra brukere. Mens høyrehånden din vil sette pris på det superspillbare keyboardet, vil din venstre hånd elske uttrykksmulighetene som modulation bar, trykksensitiv pitch ribbon, portamento-kontroll, oktav- og programskift-knapper og et massivt utvalg assignbare kontrollere. Alt er innenfor rekkevidde mens du spiller, og det er enkelt å endre kontroller etter dine behov og ønsker.

 

Sceneklar, performance-fokusert kraftpakke

Som turnerende keyboardist er det mye som kan falle på dine skuldre. Du skal ta hand om mye av det musikalske, ofte som et bærende element med mange ulike typer lyder – som fyller ut hull i ditt bands soniske uttrykk.  AX-Edge har mange gjennomtenkte detaljer som vil hjelpe deg i “kampens hete” Et innovativt dobbelt display-system holder deg til enhver tid oppdatert, mens innebygd arpeggiator og song player tar seg av backing-oppgaver mens du konsentrerer deg om å tilfredsstille ditt publikum.  Den innebygde vocoderen kan layeres med interne lyder, og er akkurat det du trenger for unike koringer eller funky, retro lead-deler!

 

Moderne og praktisk

AX-Edges tøffe look og killer lydsett kan ta mye av oppmerksomheten i starten, men den har også en rekke praktiske funksjoner som kan være vel så viktige for dagens keytarister. USB minne-funksjonen gir mulighet for full backup, slik at du er forberedt om det verste skulle skje.  Den er en svært kapabel master-kontroller for både rack-moduler og softsynther.  Og Bluetooth MIDI og nesten fire timers batteritid frigjør deg fra kabler, slik at du kan bevege deg hvor du vil  – over hele scenen.

*Kun oppladbare Ni-MH batterier.

Produktinformasjon

Ant tangenter 49
Sustainpedal inngang Ja