Roland KD-220 Stortromme med trigger

22" V-drums

Varenr: 1113154
Roland KD-220 Stortromme med trigger 22" V-drums Roland KD-220 Stortromme med trigger 22" V-drums
19 881,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Alle trommeslagere identifiserer seg med den gode følelsen av en basstromme i full størrelse på scenen. Og nå kan du få denne følelsen med ethvert V-Drums kit, ved hjelp av KD-220. Denne spilleklare løsningen består av et vanlig 22-toms høykvalitets basstromme-skall av hel lønn, med Rolands avanserte trigger-elektronikk innebygd. Rolands innovative luftdempermekanisme spiller sammen med det 22-toms basstromme-skallet, og gir motstand når klubba treffer “skinnet”. Dette gjør at KD-220 leverer stabil og nøyaktig trigging med autentisk, akustisk følelse. KD-220 fungerer med doble basstrommepedaler og er kompatibel med de fleste V-Drums lydmoduler. KD-220 er også perfekt for hybrid-trommeoppsett, ved at den mikser følelsen av en akustisk basstromme med det praktiske i å trigge nøyaktig den basstrommelyden du ønsker.
 

*Basstrommepedal er ikke inkludert med KD-220
 

  • Rolands avanserte kick trigger-elektronikk, installert i et 22-toms akustisk basstromme-skall
  • Høykvalitets, trommeskall i hel lønn, med krom hardware
  • Utrolig spillefølelse med Rolands innovative luftdempermekanisme, som jobber sammen med det akustiske trommeskallet for å “flytte luft”
  • Stabil og nøyaktig trigging for bruk med både single og doble basstrommepedaler
  • Gir sterk visuell tilstedeværelse på scenen
  • Du kan modifisere din egen 22-toms akustiske basstromme for bruk med V-Drums-moduler, ved å bruke KD-A22 Kick Drum Converter