137600 137600 137600 137600

Roland KC-990 Keyboard Amplifier

Varenr: 1103077
12 903,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
5 stk på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
04.11.2020
BeskrivelseAndre kjøpte også
Beskrivelse

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

 

 

Flaggskipet KC-990 er en kraftpakke spekket med high-end-funksjoner. Med fire innebygde DSP-effekter, fire stereo kanaler, en stereo aux-inngang og tilkobling for en XLR vokalmikrofon, er dette en førsteklasses alt-i-ett-løsning for keyboardister med store oppsett, og for små band som spiller live med elektroniske instrumenter og backing tracks. KC-990 leverer takket være sin stereohøyttaler-konfigurasjon og totale utgangseffekt på 320 watt, stor, fullendt lyd for både scenemonitoring og PA-bruk. Og ved hjelp av Stereo Link-funksjonen kan du enkelt koble på en ekstra KC-990 når du trenger flere innganger og å dekke et større areal.

Andre kjøpte også
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.