Roland KC-990 Keyboard Amplifier

Varenr: 1103077
Roland KC-990 Keyboard Amplifier Roland KC-990 Keyboard Amplifier Roland KC-990 Keyboard Amplifier Roland KC-990 Keyboard Amplifier
15 669,-
-+
5 på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
13.10.2023
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

 

 

Flaggskipet KC-990 er en kraftpakke spekket med high-end-funksjoner. Med fire innebygde DSP-effekter, fire stereo kanaler, en stereo aux-inngang og tilkobling for en XLR vokalmikrofon, er dette en førsteklasses alt-i-ett-løsning for keyboardister med store oppsett, og for små band som spiller live med elektroniske instrumenter og backing tracks. KC-990 leverer takket være sin stereohøyttaler-konfigurasjon og totale utgangseffekt på 320 watt, stor, fullendt lyd for både scenemonitoring og PA-bruk. Og ved hjelp av Stereo Link-funksjonen kan du enkelt koble på en ekstra KC-990 når du trenger flere innganger og å dekke et større areal.