137597 137597 137597 137597

Roland KC-80 Keyboard Amplifier

Varenr: 1103076
3 874,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
5 stk på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
07.07.2021
Beskrivelse
Beskrivelse

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

 

 

KC-80 er kompakt, rimelig og utstyrt med 50 watt effekt og integrert mikser med tre kanaler for linjeinnganger, en dedikert aux-inngang samt tilkobling for en XLR vokalmikrofon. Sammenlignet med forrige generasjon KC-60 er strømforsyningen fullstendig re-designet, for kraftigere utgangseffekt, bedre stabilitet og forbedret bassrespons. I tillegg har basselementet på 10-tommer blitt oppgradert for bedre lydkvalitet. Om du ønsker kan du få enda mer bass ved å koble til en aktiv subwoofer fra KC-80s Sub Out-utgang.