Roland KC-600 Keyboard Amplifier

Varenr: 1103075
Roland KC-600 Keyboard Amplifier Roland KC-600 Keyboard Amplifier Roland KC-600 Keyboard Amplifier Roland KC-600 Keyboard Amplifier
9 599,-
-+
5 på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
13.10.2023
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

 

 

KC-600 er fullpakket med mange nye funksjoner, og er en seriøs oppdatering av forrige generasjons KC-550, Rolands bestselgende keyboardforsterker. Effekten er øket til 200 watt, og det toveis høyttalersystemet har en ny-designet 15-toms custom woofer for enda bedre lydkvalitet. I tillegg har strømforsyningen blitt fullstendig re-designet, for bedre stabilitet, utvidet bassrespons og redusert vekt. Med KC-600s innebygde mikser kan du koble til et utvalg stereo keyboards og instrumenter, pluss en XLR vokalmikrofon. Og med Stereo Link-funksjonen kan du enkelt henge på en ekstra KC-600 for flere innganger og ekte stereo forsterkning på scenen.