Roland KC-400 Keyboard Amplifier

Varenr: 1103074
Roland KC-400 Keyboard Amplifier Roland KC-400 Keyboard Amplifier Roland KC-400 Keyboard Amplifier Roland KC-400 Keyboard Amplifier
7 185,-
-+
5 på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
13.10.2023
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

 

 

KC-400 er fullpakket med nydesignede funksjoner, og er en solid oppdatering fra forrige generasjons KC-350, en langvarig favoritt blant keybaordister. Utgangseffekten er økt til 150 watt, og det toveis høyttalersystemet inneholder en ny-designet 12-toms woofer for enda bedre lydkvalitet. I tillegg har strømforsyningen blitt fullstendig re-designet, for bedre stabilitet, utvidet bassrespons og redusert vekt. Med KC-400s innebygde mikser kan du koble til et utvalg stereo keyboards og instrumenter, pluss en XLR vokalmikrofon. Og med Stereo Link-funksjonen kan du enkelt henge på en ekstra KC-400 for flere innganger og ekte stereo forsterkning på scenen.