Roland KC-220 Keyboard Amplifier

Varenr: 1103073
Roland KC-220 Keyboard Amplifier Roland KC-220 Keyboard Amplifier Roland KC-220 Keyboard Amplifier Roland KC-220 Keyboard Amplifier
6 197,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
03.07.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

 

 

KC-220 tilbyr full-range stereolyd, tre kanaler, batteridrift og er den ultimate, mobile keyboardforsterkeren. Den fungerer også som en mini-PA takket være innebygde DSP-effekter, dedikert aux-inngang og inngang for en XLR vokalmikrofon. KC-220 er med sin store lyd i en superportabel pakke, en “må-ha-forsterker” for øving, gatekonserter og spillejobber på farta.