137588 137588 137588 137588

Roland KC-220 Keyboard Amplifier

Varenr: 1103073
5 541,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
5 stk på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
04.11.2020
BeskrivelseAndre kjøpte også
Beskrivelse

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

 

 

KC-220 tilbyr full-range stereolyd, tre kanaler, batteridrift og er den ultimate, mobile keyboardforsterkeren. Den fungerer også som en mini-PA takket være innebygde DSP-effekter, dedikert aux-inngang og inngang for en XLR vokalmikrofon. KC-220 er med sin store lyd i en superportabel pakke, en “må-ha-forsterker” for øving, gatekonserter og spillejobber på farta.

Andre kjøpte også
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.