Roland VR-730 V-Combo

Varenr: 1100314
Roland VR-730 V-Combo Roland VR-730 V-Combo
15 088,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
01.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Klassiske lyder, vintage look og keyboard med 73 Waterfall-tangenter.

V-Combo VR-730 er et orgel i høyeste kvalitet, med lyder fra elektrisk piano, akustisk piano og synther i et reisevennlig instrument med 73 Waterfall-tangenter. Du trenger ikke frakte rundt det tunge gamle combo-orgelet, en rotary speaker og tradisjonelle EPer lenger, VR-730 gir deg essensielle lyder og autentisk spillekomfort – mens ryggen din jubler. De innebygde orgellydene responderer samvittighetsfult på klassiske spilleteknikker, mens historiske elektriske pianoer – blant annet et spesielt utvalg fra det anerkjente RD-2000 Stage Piano – gir upåklagelig tone og touch. Og med det smarte brukergrensesnittet og kontroller for direkte tilgang, kan du fokusere på å spille uten å måtte bry deg om vanskelige innstillinger og kompliserte settinger. V-Combo VR-730 er det perfekte instrumentet for proffe musikere på farten, og gir allsidige, gig-klare lyder i en svært mobil innpakning.

Standardfunksjoner
  • Profesjonelt performance-instrument med essensielle lyder for turnerende musikere.
  • Klaviatur med 73 Waterfall-tangenter med semivekted action, for autentisk orgel- og elektrisk piano-opplevelse.
  • Mobilt design som er enkelt å bære, vekt under 10 kg
  • 9.9 kg og muligheter for batteridrift
  • Umiddelbar tilgang til orgel, piano og synth-lyder via dedikerte panelvalg.
  • Virtual Tone Wheel Organ reproduserer autentiske vintage orgellyder
  • Tre innebygde rotary-effekter, inkludert en nyutviklet rotary type med “cutting presence”, genialt for å spille medband som spiller høyt
  • Vintage elektriske pianoer og rike akustiske flygler; Et utvalg EP-lyder fra RD-2000
  • Bredt utvalg SuperNATURAL synth-lyder, fra vintage klassikere til moderne essensielle lyder
  • Utvid det innebygde lydbiblioteket med gratis nedlastinger fra Rolands Axial webside
  • Tradisjonell, vintage look med sider i trepanel
  • Gratis iPad editor app for å tilpasse orgel- og synthlyder
  • Sju samtidige effekter med dedikerte sanntidkontroller
  • Gjør dine opptredener og øveingsøkter til noe mer med rytme-patterns, metronome, looper, USB audio innspilling/playback og andre innebygde funksjoner.

Klassisk waterfall keyboard for samme autentiske spilleopplevelse som et vintage orgel eller piano

VR-730s klaviatur har 73 waterfall-tangenter med semi-vektet action. Dette er ideelt for tradisjonelle orgelteknikker. Når du legger fingrene dine på disse tangentene, føler du deg umiddelbart hjemme med den myke berøringen som har akkurat riktig motstand. Og med den kjappe responsen er det komfortabelt å spille raske passasjer, perkussive attack-uttrykk og myke glissandoer. Waterfall-formen gir også en familiær følelse for pianister, og den ekstra oktaven er et kjærkommet tillegg i forhold til 61-tangenters keyboards, som gir videre “spille-range” og større soner for splitter.Gig-klar og enkel å ta med seg

Vintage utstyr er herlig, men ikke spesielt praktisk for den turnerende keyboardisten, som ønsker å “reise lett”. Et combo-orgel, en rotary speaker eller et elektrisk piano kan veie hundrevis av kilo, og er vanskelig og upraktisk å frakte rundt for én person. VR-730 inkluderer lyden fra alle disse og mere til, i et instrument som veier under 10 kg. 9,9 kg er lett som bare det å transportere rundt, enda enklere å rigge opp. Og med mulighet for batteridrift, leverer VR-730 ultimat, mobil fleksibiltet for gatekonserter, brylluper og ulike i-farta-eventer.

Bekymringsfri operasjon for uttrykksfull frihet på scenen

VR-730 ble designet fra grunnen med tanke på behovene til den live-spillende keyboardisten. Frontpanelet har en smart, velorganisert layout, med en klar LCD-skjerm og dedikerte kontroller for valg av orgel, piano og synth-lyder. Dette gir deg direkte tilgang til alle essensielle lyder du trenger, pluss mange sanntids-kontroller for uttrykksfull lydmanipulering. Sju samtidige effekter med rotary, delay, reverb, tone, overdrive, kompressor og MFX, og dedikerte knapper som kan tweake flere parameter samtidig, for kraftig tonemanipulasjon med minimal anstrengelse. Det er også enkelt å sette opp splitter og “layers”, og å lagre dine innstillinger i brukerminner for umiddelbar tilgang på scenen.

Autentiske combo-orgler og virtuell tonehjul-teknologi

Med VR-730 har du mulighet for å levere autentiske orgelopptredener med alle lydmessige karakteristikker som kjennetegner gamle klassiske orgler. Rolands nyeste Virtual Tone Wheel Organ engine emulerer til minste detalj lydgenereringsprosessen i et ekte tonehjulsorgel, mens ni harmonic bars gir klassisk “hands-on” tonekontroll. Rotary effekter er essensiell i combo orgel-lyden, og VR-730s tre ulike typer gjør det enkelt å finne fram den riktige rotary-effekten, uansett hvilken spillestil du har, fra gospel og pop til jazz og rock. Du kan også gjøre lyden dypere med Twin Rotary Effect og legge til littvren – eller hente inn en ringmodulator for mer agressiv lyd.

Forankre din musikk med essensielle elektriske og akustiske pianoer.

Piano er en av de viktigste lydene når man spiller live, og VR-730 gir et bredt utvalg som dekker alle musikkstiler. Mange historiske elektriske pianoer finnes ombord, inkludert en favoritt fra RD-2000. Du kan også krydre dine el-pianoer med vintage effekter som phaser, tremolo, touch wah og tape delay. Det nydelige akustiske flygelet har 88-toners stereo multi-sampling, og leverer en proff lyd som matcher Rolands dedikerte stage pianoer. VR-730s lett tilgjengelige kompressoreffekt er veldig fin på pianolydene, og sikrer at spillet ditt alltid kutter gjennom i miksen, når du spiller med høymælte band og større ensembler.

SuperNATURAL synthlyder fra vintage til moderne

VR-730 er fullpakket av spilleklare synthlyder fra Rolands analoge klassikere som JUNO strings og JUPITER pads, til vår tids mer komplekse teksturer, digitallyder med mer. Det finnes mange feite, analoge lead- og basslyder å velge fra, pluss en del organiske synthlyder fra 80-tallet og Rolands berømte D-50. Mer enn 200 lyder dekker et bredt utvalg stilarter og sjangere, og er organisert i dedikerte one-touch-kategorier som Lead, Bass, Pad, Strings med mer, for rask tilgang.

Klassisk combodesign, klart for scenen

VR-730 har et klassisk strømlinjeformet design, med ekte treverk i sidepanelene. Dette gir den autentiske vibben fra et vintage combo orgel. Kontrollpanelets matte finish sørger for at fingeravtrykk ikke vises, slik at keyboardet til enhver tid ser ryddig og rent ut. Finishen sørger også for at det ikke blir ubehagelige refleksjoner fra scenebelysningen.

Utvid din lydsamling med gratis nedlastinger fra Rolands Axial Sound Library Site

Rolands Axial er den offisielle nettsiden for å laste ned nye lyder til Roland keyboards. “The Cover Band Collection”er spesielt designet for VR-730, med mange patcher inspirert av populære sanger. Dette gir deg masse spilleklare lyder for alle typer gigger. Sørg for å sjekke Axial ofte, vi legger hele tiden ut nye lyder for VR-730 og andre Roland-instrumenter.

Dedikert iPad Editor for orgler og synther

Den gratis VR-09 Editor appen for iPad gir deg kraftig, intuitiv kontroll av VR-730s orgel- og synth lydmotorer via ditt nettbretts touchscreen grensesnitt. Rediger og tilpass karakteristikken i dine lyder med leakage, click noise, rotary speed og andre parameter hentet fra, eller inspirert av gamle tonehjulsorgler, få tilgang til synthlyder og bygg dine egne custom-lyder og layers. Etter å ha tweaket lydene dine hjemme, kan du ta med din iPad til konserten og bruke appen til ekstra sanntidskontroller på scenen. Trådløs kommunikasjon mellom VR-730 og iPad er enkelt å sette opp med Roland Wireless Connect. Alternativt kan du koble sammen med en standard USB-kabel, ved å bruke det passende adapteret for din spesifikke iPad-modell.

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 73
Batteridrift Ja
Batteritype 8xAA (batterier ikke inkl)
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Ja