Roland VR-09-B V-Combo

Varenr: 1100313
Roland VR-09-B V-Combo Roland VR-09-B V-Combo Roland VR-09-B V-Combo Roland VR-09-B V-Combo
8 699,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
01.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
INSPIRERENDE PIANO, ORGEL OG SYNTHLYDER TIL LIVEBRUK.

Klar til å reise, rimelig og kompakt, og utstyrt med Roland-lyder fra øverste hylle. V-Combo VR-09 er den ideelle alt-i-ett-løsningen for utøvende keyboardister. Med dedikerte lydgeneratorer til piano, orgel og synth, organisert i tre intuitive blokker på frontpanelet, har du alle de essensielle lydene du trenger tilgjengelig ved fingertuppene. Kraftige real-time kontrollere sørger for maksimalt utbytte på scenen, med ni slidere til å forme tonen og en mengde knotter og knapper til å tweake syv effekter og diverse parametere samtidig. Andre funksjoner som inkluderes er en innebygd looper, egen trommeseksjon med et stort rytmebibliotek og mye mer. Med sitt allsidige lydutvalg, inspirerende brukerområde og smarte grensesnitt, er V-Combo VR-09 en drøm for alle musikere.

  • Profesjonelt keyboard med høy brukervennlighet for utøvende musikere
  • Lett og mobil. Batteri eller strømadapter
  • Akustiske og elektriske pianoer av høy kvalitet, inkludert flygel med 88-tangenters stereo multi-sampling
  • Virtuelt orgel drevet av SuperNATURAL teknologi med 9 drawbars pluss en helt nyutviklet 60-talls transistortype orgellyd
  • Stort spekter av synthlyder, fra gamle klassikere til moderne nødvendigheter
  • Syv simultane effekter med dedikerte real-time kontrollere
  • Innebygd looper og rytmemønstre. WAV/MP3/SMF avspilling via USB minne (Tilleggsutstyr)
  • Gratis VR-09 Editor-app tilgjengelig for iPad

Intuitivt brukergrensesnitt for ekspressiv scenefremførelse

V-Combo VR-09 ble designet fra grunnen av med tanke på behovene til utøvende musikere. Intuitivt frontpanel og lettlest LCD skjerm gir deg rask tilgang til Roland's aller beste generatorer for piano, orgel og synthlyder, sammen med massevis av real-time kontrollere for ekspressiv manipulasjon av lyden. Syv simultane effekter som inkluderer rotary, delay, reverb, tone, overdrive, compressor og tilpassbar MFX som med dedikerte knotter kan tweake flere parametere samtidig, og på den måten forme lyden med minimal innsats. Det smarte brukergrensesnittet gjør det raskt og enkelt å sette opp splits og layers, for deretter å lagre oppsettet ditt slik at du raskt finner det igjen når du står på scenen.

Profesjonelle akustiske og elektriske pianoer

Pianolyden er viktig når man spiller live, og V-Combo VR-09 er fyllt opp med et bredt spekter for å dekke alle behov og sjangre. Det nydelige akustiske flygelet har fått 88-toners stereo multisampling, og leverer godlyd på linje med Roland's dedikerte stagepianoer. Mange populære vintage el-piano modeller er også lagt til, med tilhørende effekter som vintage phaser og tremolo. Kompressoren, som er lett tilgjengelig via en dedikert knapp, er av den transparente typen og gir pianolyden en fin boost slik at den klarer å trenge gjennom når du spiller med fullt band.

Orgel i verdensklasse

De klassiske tonehjulsorgellydene i V-Combo VR-09 blir drevet frem av Roland's velrenomerte SuperNATURAL teknologi, og ni drawbars sørger for autentisk real-time kontroll. Vi har dessuten inkludert et nyutviklet transistor-type orgel, som tilbyr det unike soundet fra 60-tallets comboinstrumenter. Det 61 tangenter store klaviaturet har ekstremt rask responstid, perfekt for essensielle orgelteknikker som triller, glissando og perkussive hits. Leslie høytaler og ampsimulator gjenskaper karakteristikken fra gamle høyttalerkabinetter og overstyrte rørkretser med forbløffende realiseme, og den nye "Twin Rotary" muligheten leverer en dyp og aggressiv effekt som ikke tidligere har vært mulig.

Vintage og moderne synthlyder

V-Combo VR-09 er fullpakket med synthlyder fra vintage analoge klassikere som JUNO strings og 80-talls synthbrass, til store moderne digitallyder. Kontroller på frontpanelet gjør at du kan tweake synthlydene i real-time på en intuitiv måte, inkludert beleilig justering av ADR og cutoff/resonance like ved drawbarseksjonen.

VR-09 Editor til iPad

Gratis VR-09 Editor til iPad gir deg full kontroll over orgelet og syntheditering via berøringskjermen på ditt nettbrett. Rask redigering av orgellyden med klassiske karakteristikker som leakage, click noise og rotary speed, samt enkel tilgang til synthlyder for raskt oppsett av layers og egne lyder. Etter å ha tweaket lydene hjemme, kan du ta med iPad'en på spillejobben og bruke app'en til ekstra real-time kontroll på scenen. Praktisk og kabelfri kommunikasjon mellom V-Combo VR-09 og iPad er enkelt å sette opp med Roland Wireless Connect. Alternativt kan du benytte USB-kabel via Apple's iPad Camera Connection Kit.

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 61
Batteridrift Ja
Batteritype 8xAA (batterier ikke inkl)
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Ja