Roland GO:PIANO 61

GO-61P

Varenr: 1099235
3 124,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
3 stk på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

 

 

Har du drømt om å lære å spille piano, men mangler plass eller penger for å kjøpe et? Rolands GO:PIANO løser begge disse problemene, og lar deg gjøre drømmen til virkelighet. Det prisgunstige GO:PIANO er en svært portabel løsning i topp kvalitet, som gjør øvingen lett og morsom. Her får du både den autentiske lyden og følelsen fra Rolands beste hjemmepiano, og Bluetooth® lar deg bruke musikk-apper på din mobile enhet. GO:PIANO, med innebygde høyttalere og masse praktiske øvingsfunksjoner, er den perfekte partneren når du skal lære å spille piano.


  • Den beste pianoopplevelsen i et kompakt og prisgunstig instrument
  • 61-tangenters keyboard med standard tangenter i full størrelse og autentisk touch-respons
  • Rolands anerkjente pianolyder med 128-toners polyfoni
  • Har også lyder for andre stilarter, for eksempel elektriske piano, orgel med mer
  • Bluetooth audio/MIDI support for å koble til smarttelefon eller nettbrett
  • Spill når som helst med innebygde høyttalere eller hodetelefoner
  • Metronom, transponering og opptaksfunksjoner gjør det morsomt å øve daglig
  • Veier lite, enkelt å ta med seg, drives på batterier

 

Lær på den riktige måten med pianotangenter i riktig størrelse

Selv om GO:PIANO er ekstremt portabel, gir tangentene autentisk respons og følelse. De 61 tangentene har standard størrelse og form, og gir et den samme naturlige spillefølelsen som et akustisk flygel. Dette er en kritisk faktor når du starter å spille piano, og sikrer at overgang til et mer tradisjonelt instrument i framtiden blir helt myk. Og selv om du skaffer deg et akustisk instrument, vil ditt GO:PIANO fremdeles være en flott portabel løsning som du kan bruke rundt i huset, eller ha med deg på reise.

 

Pianolyder i beste kvalitet for autentisk spilleopplevelse

GO:PIANOs innebygde pianolyder er hentet fra Rolands anerkjente hjemme-instrumenter. Akkurat som på et fint akustisk flygel har hver enkelt tone sin egen karakter, og tonens klangfarge endres etter hvor hardt du spiller. Denne viktige egenskapen vil inspirere deg til å forbedre deg raskt, og vil fortsette å utfordre dine musikalske ambisjoner etter hvert som du blir bedre å spille. GO:PIANO har også andre lyder, for eksempel elektriske pianoer og orgel, slik at du også kan ha det gøy med å utforske andre stilarter.

 

Lær raskere med Bluetooth-tilkobling

GO:PIANO har innebygget støtte for Bluetooth, og dette lar deg dra nytte av alle de flotte musikk-appene som finnes for smarttelefoner og nettbrett. Det er mange førsteklasses apper og online læresteder som lar deg kickstarte pianoøvingen før du begynner hos en pianolærer.

 

Spill når som helst og hvor som helst

Takket være lett vekt, kompakt størrelse og innebygde høyttalere, kan du kose deg med å spille nær sagt hvor som helst med GO:PIANO. Det kan kjøres på batterier, og lar deg ta pianoet ditt hvor du vil, også utendørs. Når du plugger inn hodetelefoner slås høyttalerne automatisk av, slik at du kan øve dag og natt uten å forstyrre noen av dine nærmeste.

 

Praktiske funksjoner for daglig øving

Med sine brukervennlige kontroller på frontpanelet gir GO:PIANO deg umiddelbar tilgang til mange verktøy i din daglige øving. En metronom lar deg utvikle timing, mens muligheten for å transponere keyboardet lar deg spille i andre tonearter enn du er komfortabel med. Og med den innebygde opptakeren kan du spille inn deg selv, evaluere øvingen og dele din musikk med andre.

 

Tre måneders gratis abonnement til Skoove Online Learning Platform

Skoove er en morsom og effektiv musikklæringsplattform, som tilbyr interaktive online pianokurs. Skoove viser deg nøyaktig hvordan du skal spille, og du kan velge å spille sammen med de siste listehitene, eller klassiske stykker. Du vil lære å lese noter og forstå musikkteori i små, enkle trinn. Alle GO:PIANO kommer med tre måneders abonnement til Skoove – verdt nesten 40 euro. 

Tilbehør