Roland Rubix 44

Varenr: 1093962
Roland Rubix 44 Roland Rubix 44 Roland Rubix 44
2 786,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Hi-res løsning for personlig musikkproduksjon

Rubix44 gir den perfekte balansen mellom høyoppløselig lyd, robust byggekvalitet og essensielle funksjoner for dagens musikere og produsenter. Den gir varm og klar high-resolution audio opp til 24-bit/192 kHz, og har fire micpreamper i topp kvalitet, designet for presis lydgjengivelse og lav støy. Fire diskrete utganger, analog dynamikkprosessering og integrert MIDI-interface, gjør at du har kraften og fleksibiliteten du trenger til dine stadig voksende musikalske ambisjoner. Rubix44 fungerer sømløst med Mac og Windows-maskiner. I tillegg finnes støtte for Apple iPad. Dette er den ultimate løsningen for portabel musikkproduksjon.

Standardfunksjoner
  • 4-inn/4-ut USB audio interface
  • >4 low-noise mikk-preamper med kombinert XLR/jack innganger
  • Hardware kompressor/limiter
  • Hi-Z input for gitar og andre kilder med høy impedans
  • MIDI In/Out
  • Omfattende skjerming, low-noise design
  • Robust og kompakt metallkonstruksjon
  • Store, lettleste indikatorer viser viktig informasjon
  • Lav latency, class compliant-drivere
  • «Jordløft»-bryter for støyfri drift i ulike lokaler
  • 6 måneder Roland Cloud Pro-medlemskap medfølger

 

Passer perfekt for singer/songwritere og instrumentalister.

Med fire simultane innganger og støtte for mikrofoner, elektrisk gitar/bass og linje-instrumenter som keyboards og trommemaskiner, gir Rubix44 musikkskapere muligheten til å gjøre “ferdig miksede” tagninger – på første forsøk! Singer/songwritere kan ta opp vokal og stereo-instrumenter på samme tid, og akustiske instrumentalister kan koble inn opptil fire mikrofoner for å fange hver eneste nyanse i lyden sin.I/O i beste kvalitet hjelper din kreative flow.

Rubix44s fremragende micpreamper har lav egenstøy og high definition-lyd, med masse headroom. Dette betyr at du får med deg all dynamikk og alle detaljer – uansett hva du spiller inn. De fleksible, kombinerte jack- og Hi-Z-inngangene lar deg koble til et utvalg forskjellige kilder, for eksempel mikrofoner og gitarer – uten behov for adapter eller spesialkabler. Fire individuelle utganger gir sofistikert ruting og monitor-muligheter. Du kan for eksempel sende klikk til musikeren, sette opp en scenemonitor eller sende lyd til eksternt utstyr.

 

Kontroller og forbedre lyden din med analog kompresjon og limiting.

Lydkilder med mye dynamikk, som for eksempel perkusjonsinstrumenter, trenger ofte å “temmes” med dynamiske prosessorer. Det er også vanlig å legge kompresjon på vokal og bass mens man spiller inn, for å jevne ut nivåene og for å gjøre sporene enklere å mikse etterpå. Rubix44 er utstyrt med kompressor/limiter på inngang 1/2 og 3/4 – med kontroller til disse tilgjengelig på frontpanelet. Dette sikrer gode, kraftige signaler, uten klipping og uønsket forvrengning. Dynamikkprosesseringen er fullstendig analog, dette gir transparent kontroll – uten ekstra latency.

 

Du har til enhver tid visuell kontroll på signalnivået, også mens du spiller.

Når du tar opp er det kritisk å ha gode signalnivå. Studioer og scener kan gi mørke arbeidsforhold, men du trenger ikke å bekymre deg for klipping eller nivåindikatorer som er små og vanskelig å se. Rubix44 er designet med musikere som spiller inn seg selv i tankene, og har kraftige indikatorer som tydelig viser om signalet inn på en kanal er for kraftig. Kanskje enda bedre; disse indikatorene kan ses både fra fronten og toppen av enheten, og gir deg full visuell kontroll på signalnivået – nærmest uansett hvor du befinner deg.

 

Dedikerte monitorkontroller og sømløs integrasjon med Mac, Windows og iPad.

Frontpanelet på Rubix44 har hurtig-knapper for å justere hovedvolum og hodetelefon-nivå, pluss dedikerte direkte monitor-kontroller, for latency-fri lytting uten å måtte knote med en computer-basert mikser. Mac og Windows-drivere sørger for problemfri, pålitelig ytelse. Rubix44 støtter også iPad, og gir deg et kraftig, kompakt system for opptak på “location”, mobil produksjon og konserter.

Produktinformasjon

Lydkort - ant mik preamper 4