Radial mPress

Broadcast Press box

Varenr: 1099472
Radial mPress Broadcast Press box
14 699,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Modulær trykkboks med opptil 448 utganger
  • Helt analog, ingen digital lureri!
  • Aktiv stasjon med transformatorisolasjon for å eliminere støy
  • Kan spille bakgrunnsmusikk når du er i standby

 

Radial Mpress er en modulær presseboks som kan utvides etter behov for å mate et pressegalleri i samfunnet eller distribuere lyd for en internasjonal begivenhet.

 

Designet begynner med mpress; En masterhodefordelingsforsterker som er utstyrt med to mikrofoninnganger, to balanserte linjenivåinnganger, 48V fantomkraft for kondensatormikrofoner og en innebygd begrenser for å forhindre overbelastning fra altfor rambunctious orators. Åtte balanserte mikrofon- eller linjenivåutganger kan brukes til å levere fôr til en liten pressesamling. For større systemkrav kan en serie modulære  Exo-Pods distribueres. Disse eksterne modulene er koblet ved hjelp av standard mikrofonkabler og har ti balanserte utganger og fire mini 3,5 mm TRS-tilkoblinger for å mate bærbare opptakere eller håndholdte videokameraer. For å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer, forvillede DC -strømmer og mindre enn ideelle kraftsystem Spaghetti av kabler som vanligvis hemmer oppsett med et ordnet system som gjør det mulig for en å lage soner for forskjellige grupper. Fra hver av Mpress XLR-utgangene så mange som fire  Exo-Pods  kan være lenket sammen, for totalt 320 mikrofon- eller linjenivåutganger og 128 opptakerutganger. En innebygd 1KHz testtone gir alle et referansenivå, og den innebygde hodetelefonforsterkeren hjelper når du har problemer med å skyte. For å forenkle oppsett, er en viktig stereo -utgang tilgjengelig for å mate et par drevne høyttalere og kringkaste arrangementet til et publikum. Separate lydinnganger gjør det også mulig dine behov.