Radial Key-Largo keyboardmikser

Varenr: 1099467
Radial Key-Largo keyboardmikser Radial Key-Largo keyboardmikser Radial Key-Largo keyboardmikser
6 359,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
17.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Tre analoge stereoinnganger for tastaturer
  • Digital USB-tilkobling for laptop Soft-Synth
  • Ombord opprettholdelse og effekter Loop Footswitches
  • Separat separat PA- og sceneovervåkningsutganger

 

Nøkkel-Largo er en unik og kraftig enhet som kombinerer en flerkanals tastaturmikser med ytelsesattributtene til ekte- Time Footswitch Control!

 

Designet for scenebruk, har den kompakte designen tre dobbelt ¼" Analoge innganger for standard ytelses tastaturer sammen med et USB-grensesnitt for å koble en bærbar PC for bruk med myke synths. Hver stereoinngang er utstyrt med en individuell nivåkontroll for raske justeringer på scenen sammen med en effekter-sløyfe for å grensesnitt en ekstern multi-effect-enhet. Effektsløyfen kan deretter slås av eller på ved hjelp av den innebygde fotbryteren for å aktivere et ekko eller reverb når det er ønsket. Effektbussen er stereo, men kan summeres mono når du bruker pedaler i gitarstil. For å legge til enda morsommere til ytelsen, lar en innebygd Sustain Footwitch deg koble nøkkel-Sargo til hovedtastaturet eller digitalt piano ved hjelp av en standard gitarkabel, og eliminerer behovet for å bringe en egen Sustain Footswitch til spillejobben!

 

Som med alle radiale produkter, er nøkkel-Largo gjort tøft og høres bra ut! Den har solid 14-gauge stålkonstruksjon med stålskaftede potensiometre og brytere for å håndtere misbruk av å være på veien. På innsiden løfter en strømforsyning av brytermodus jernbanespenningen til 24 volt for ekstra takhøyde for å håndtere de mest dynamiske digitale tastaturene og feteste analoge synths uten frykt for overbelastning eller forvrengning. Separate skjermutganger lar kunstneren justere nivået på scenen mens XLR-hovedutgangene gir en balansert forbindelse til PA-systemet. Hovedutgangene er isolert transformator for å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer, og alle utgangene er utstyrt med bakkeløftbrytere for å redusere støy ytterligere.

 

med både USB og MIDI Tilkobling, nøkkel-Largo integreres enkelt med alle typer tastaturoppsett. 24bit/192kHz-omformere av høy kvalitet tillater avspilling av de beste eksemplene biblioteker og myke-synths, og gir også muligheten til å registrere over USB med utmerket lydkvalitet. Dette betyr at Key-Largo også kan brukes som et robust innspillingsgrensesnitt, ideelt for innspillingsspor når du er på veien eller fanger liveopptredenen din.

 

Den radiale nøkkelen- Largo ... et stort undring i en liten boks!

Produktinformasjon

Mikser - Antall kanaler 4
Mikser - Antall mik.preamper 0
Mikser - Bluetooth-tilkobling Nei
Mikser - Innebygget klang/effekt Nei
Mikser - Innebygget USB-lydkort Nei