Radial EXTC-500

Varenr: 1096004
Radial EXTC-500
4 758,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
11.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Radial Extc ™ er en 500 -serie modul som lar deg innlemme Gitareffekter i riket til pro-audio-innspilling. Bare forestill deg ... legg til Et snev av grus til et vokalspor, litt wah på en kick trommel, kanskje flens En fiolin ... EXTC er et kreativt verktøy laget for din esoterisk-uventede side, klar til å slippe løs nye nye lyder som vil gjøre innspillingen din skille seg ut i mengden.

og det er superenkelt å bruke: Koble et linjenivåsignal fra innspillingssystemet. Extc ubalanser signalet og konverterer det til høy impedans der gitarpedaler kan settes inn etter ønske. Frontmontert ¼" Send & Motta kontakter gir enkel tilgang. Slå på, sett nivåer, juster blandingen for akkurat riktig mengde magi.

Vær forberedt på øyeblikkelig forundring. Legaliserte ekstase. Funksjoner inkluderer Radial&Apos; s prisbelønte 100% diskret klasse-A gitarbuffering for ultimate lydintegritet, transformatorisolasjon for å eliminere surr og brumme forårsaket av bakkesløyfer, 180º polaritet revers for å holde effekter og balanserte signaler i fase, pluss en egen Patch Bay Insert Point for å legge studioeffekter i moroa.

Den radielle extc er uten tvil en av de mest innovative effekten som manipulerer enheter som noen gang er laget. Og det åpner døren for nye lyder ved å ta Reamping ™ -teknologi til et helt nytt nivå.