Radial PowerTube

Varenr: 1096000
Radial PowerTube
10 289,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
05.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

• Høyspenning 12AX7 rørstasjon med 60dB forsterkning

• Glatt klingende Jensen Transformer -inngang

• Håndinnsatt 100% diskret klasse-A-elektronikk

• Enkelt bred modul passer til alle 500 -serie rackformater

Radial Powertube er en&Apos; old school&Apos; 100% diskret klasse-A vakuumrørmikrofonforsterker ment å fange essensen av stemmen eller instrumentet mens du legger de rike harmonikkene, varmen og karakteren til en transformatorkoblet rørkrets.

Designet for å passe inni den radielle arbeidshesten og andre 500-serier,&Apos; enkeltomfattende&Apos; Powertube begynner med en ultra lavt støy Jensen-inngangstransformator. Denne viser nær perfekt frekvensrespons mens du produserer den varme Bessel -kurven Jensen er legendarisk for. Signalet blir deretter forsterket via et Select 12ax7-rør ved bruk av en innovativ ikke-strålende ladningspumpe som leverer 140 volt til røret for å levere spenningen og karakteren til en høyspent vintage rørforsterker. Dette mater et balansert utgangstrinn som sammen, kan produsere så mye som 60dB gevinst. Dette gjør Powertube ideell for bruk med alle mikrofoner.

Funksjoner inkluderer en enkel tilgang til frontpanel XLR-inngang med en trygt innfelt 48V fantom strømbryter. For å optimalisere signal-til-støy er Powertube utstyrt med fullt variabel trim og få kontroller. En LED -linjen på 10 segment gir visuell tilbakemelding og kjører

Powertube i det røde oppfordres. Dette øker korn, harmonisk innhold og forvrengning. For enda mer karakter tilfører aktiveringen av luften en liten kant til en mannlig vokal eller gnist på en akustisk gitar. Lav frekvensresonans tømmes enkelt ved hjelp av høypassfilteret. For ekstra glede kommer Powertube fabrikkbelastet med et Select 12ax7-rør sammen med et andre tonebone forvrengningspedalrør for mer korn og galskap.

The Radial Powertube ... den sanne karakteren av en vintage -forforsterker i verdensklasse uten støy!