Radial SB-15 Tailbone Signal Buffer

Stagebug

Varenr: 1095839
Radial SB-15 Tailbone Signal Buffer Stagebug Radial SB-15 Tailbone Signal Buffer Stagebug
1 359,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
23.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

SB -15 haleben - En signalbuffer med høy ytelse designet for å sitte i begynnelsen av signalkjeden og kjøre flere pedaler uten den ekstra støyen som ofte plager høye impedansekretser.

Ultra-Compact-designet begynner med en standard HI-Z-instrumentinngang. Signalet er da&Apos; temmet&Apos; Bruke Radials unike Dragster ™ belastningskorrigeringskrets for å gjenskape tonen og føle seg som om den er koblet direkte til forsterkeren. Det er deretter bufret via en 100% diskret klasse-A-enhetsforsterker. I motsetning til de fleste andre som bruker IC-er eller integrerte kretser for å buffere signalet, reduserer den diskrete designen behovet for fase-cancelling negativ tilbakemelding som gir en mer naturlig og behagelig tone. Dette er videre avansert med den samme prisbelønte klasse-A-bufferen som er i Radial JD7 og brukt av gitarister så forskjellige som Steve Vai, John Petrucci, Steve

Lukather og mange andre. Når den er buffret, senker SB-15 halebenet impedansen og mottakeligheten for brum og surr forårsaket av radioforstyrrelser og elektromagnetiske felt. SB -15 halebenet er i stand til å drive flere pedaleravstander på 15 meter (50&Apos;) uten støy. Som en ekstra bonus kan du kombinere to 9V -utganger fra strømmen din, og halebenet vil konvertere dem til 15VDC for tonebonepedaler.