Radial Cherry Picker

Varenr: 1081198
Radial Cherry Picker Radial Cherry Picker Radial Cherry Picker
5 879,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
12.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Radial Cherry Picker er et unikt verktøy designet for å forbedre effektiviteten og arbeidsflyten i studio ved å forenkle prosessen med å matche den beste forforsterkeren med en mikrofon for et gitt spor. Dette gjøres oftest når du spiller inn vokal. Dette forbedrer sporets lydkarakter og gir vokalisten en mer behagelig lyd, som igjen gir mulighet for en bedre ytelse.

Fire frontpanel&Apos; radiostil&Apos; Valgbrytere Velg den aktive forforsterkeren mens du automatisk kobler fra mikrofonen fra de andre. Helt passiv og 100% diskret, har kirsebærplukkeren en&Apos; rett ledning&Apos; Signalvei. Det er ingen aktive kretsløp i mellom MIC -signalet og forforsterkeren. Bytte av lydsignalet utføres av en serie militærgrade gullkontaktforseglet reléer for null farge og forvrengning for å sikre en rettferdig og ærlig sammenligning mellom forforsterker.

Bakpanelet er utstyrt med en balansert XLR-inngang for Mikrofonen og fire balanserte XLR -utgangene for å mate de forskjellige forforsterker. Når du bruker en studiokondensator, genererer kirsebærplukkeren internt 48V fantomkraft, slik at veksling mellom forforsterker ikke vil forstyrre fantomkraften som går til mikrofonen. Dette kan ellers føre til alvorlig dukker i lydsystemet og hodetelefonene. Separate bakkeløftbrytere for hver utgang hjelper til med å redusere støyen ved å eliminere bakkesløyfer pluss en hendig dempe bryter slår av alle utgangene, slik at ingeniøren kan la forforsterkerinnstillingene være urørt når du tester ut andre mikrofoner.

kirsebærplukkeren. .. Et verktøy designet for å forbedre ytelse, lyd og arbeidsflyt samtidig

 

Funksjoner:

  • Velg den beste mikrofonen; Forforsterkerkombinasjon
  • passiv&Apos; rett ledning&Apos; Fargefri signalsti
  • Innebygd 48V fantomkraft for kondensatormics
  • Forbedre arbeidsflyteffektiviteten i studioet ditt